Η Παγωτά Δωδώνη επιστρέφει δυναμικά με 4 νέες θεϊκές γεύσεις

Tι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη;

Παγωτά Δωδώνη

Όλες συνυπάρχουν αρμονικά στη θέση που τους αξίζει στα ψυγεία των παγωτών δωδώνη. Η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού από το 1967, παράγει παγωτό χωρίς συντηρητικά από αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Φέτος, εμπλουτίζει τη πλούσια γκάμα των 47 γεύσεών της με σορμπέ, gourmet και άλλες "πειραγμένες" γεύσεις που αναμένεται να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους.

Παγωτά Δωδώνη

Το ιταλικό λικέρ limoncello έγινε ένα υπέροχο αναζωογονητικό σορμπέ με ανάλαφρη γεύση λεμονιού ιδανικό για να "καθαρίζει" την παλέτα της γεύσης μετά από κάθε γεύμα. Μια πειραγμένη βανίλια Μαδαγασκάρης δεν θα μπορούσε να λείπει από το ψυγείο της δωδώνης και έτσι η Grey Madagascar Vanilla "βάφτηκε" γκρι, χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα γνωστό συστατικό από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην πέψη, άρα ιδανική επιλογή και για επιδόρπιο παγωτό. H Pavlova μπορεί να πήρε το όνομά της από μια Ρωσίδα χορεύτρια αλλά για την δωδώνη έγινε μια γεύση παγωτού που δημιουργεί τόσες εναλλαγές απόλαυσης όσες και οι υφές από τα συστατικά που αντιλαμβάνεσαι σε κάθε κουταλιά. Παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε κάθε κουταλιά. Η γεύση Crème Brulee δημιουργήθηκε για να γίνει εμμονή. O μαγικός αυτός συνδυασμός κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας και καραμελωμένης ζάχαρης και σως καμένης καραμέλας έγινε από τη δωδώνη παγωτό με τα αγνότερα υλικά και πάντα φρέσκο ελληνικό γάλα.

Η "δωδώνη", σήμερα 56 χρόνια μετά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό”. Γιατί αν το παγωτό δεν είναι δωδώνη, τότε τι;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Άνοια, Πριν και Μετά. FESTIVAL ALZHEIMER 2023

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Αλτσχάιμερ 2023.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2023

Ο ‘Αλεξ Φίνος, από τα Χανιά της Κρήτης, είναι ο φετινός Έλληνας elit Master

Λαμπερά πρόσωπα και εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν το "παρών" στο party της ανάδειξης του Έλληνα νικητή.

Υποδεχθείτε δύο νέες υπέροχες προσθήκες στη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής από το Le Petit Marseillais

Αφεθείτε σε μια αγκαλιά από πλούσιες και κρεμώδεις υφές που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Το θρυλικό CUTTY SARK γιορτάζει 100 χρόνια με μια συλλεκτική ετικέτα

Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το CUTTY SARK γιόρτασε, στην Ελλάδα 100 χρόνια "περιπέτειας" και παρουσίασε τη Limited Edition ετικέτα του.