Η Παγωτά Δωδώνη επιστρέφει δυναμικά με 4 νέες θεϊκές γεύσεις

Tι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη;

Παγωτά Δωδώνη

Όλες συνυπάρχουν αρμονικά στη θέση που τους αξίζει στα ψυγεία των παγωτών δωδώνη. Η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού από το 1967, παράγει παγωτό χωρίς συντηρητικά από αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Φέτος, εμπλουτίζει τη πλούσια γκάμα των 47 γεύσεών της με σορμπέ, gourmet και άλλες "πειραγμένες" γεύσεις που αναμένεται να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους.

Παγωτά Δωδώνη

Το ιταλικό λικέρ limoncello έγινε ένα υπέροχο αναζωογονητικό σορμπέ με ανάλαφρη γεύση λεμονιού ιδανικό για να "καθαρίζει" την παλέτα της γεύσης μετά από κάθε γεύμα. Μια πειραγμένη βανίλια Μαδαγασκάρης δεν θα μπορούσε να λείπει από το ψυγείο της δωδώνης και έτσι η Grey Madagascar Vanilla "βάφτηκε" γκρι, χάρη στον ενεργό φυτικό άνθρακα γνωστό συστατικό από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην πέψη, άρα ιδανική επιλογή και για επιδόρπιο παγωτό. H Pavlova μπορεί να πήρε το όνομά της από μια Ρωσίδα χορεύτρια αλλά για την δωδώνη έγινε μια γεύση παγωτού που δημιουργεί τόσες εναλλαγές απόλαυσης όσες και οι υφές από τα συστατικά που αντιλαμβάνεσαι σε κάθε κουταλιά. Παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης σε κάθε κουταλιά. Η γεύση Crème Brulee δημιουργήθηκε για να γίνει εμμονή. O μαγικός αυτός συνδυασμός κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας και καραμελωμένης ζάχαρης και σως καμένης καραμέλας έγινε από τη δωδώνη παγωτό με τα αγνότερα υλικά και πάντα φρέσκο ελληνικό γάλα.

Η "δωδώνη", σήμερα 56 χρόνια μετά, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και αναγνωρίσιμες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, παραμένοντας πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό”. Γιατί αν το παγωτό δεν είναι δωδώνη, τότε τι;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".