Τρόπος να ζεις: Pilates και σαμιώτικο κρασί

Pilates

Έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης της ευζωίας και της μακροβιότητας εμπνεύστηκε και παρουσιάζει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και γευσιγνώστης, Νεκτάριος Μπέκας. Το ονομάζει "Winelates" και έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς φίλους καθώς αναδεικνύει τη λειτουργική γυμναστική σε συνδυασμό με την απόλαυση ποιοτικών οίνων, όπως τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Pilates

Όπως τόνισε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια μιας άκρως επιτυχημένης βραδιάς αφιερωμένης στα σαμιώτικα συνεταιριστικά κρασιά, το WINELATES αποτελεί ένα απολαυστικό οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα. Μας απαλλάσσει από τους στρεσογόνους ρυθμούς της καθημερινότητας, χαρίζοντάς μας ως αντιστάθμισμα, χαλάρωση, πληρότητα και ευεξία.

Pilates

Στο "Winelates" της Παρασκευής 26 Μαΐου 2023, στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και στα Viva La Vita, οι λάτρεις της ποιότητας επιδόθηκαν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης των οινοδημιουργημάτων του ΕΟΣ Σάμου, ενός εκ των μεγαλυτέρων οινοποιείων στην Ελλάδα. Η επιλογή των χιλιοβραβευμένων οίνων που παρουσιάστηκαν, κατέπληξε τους ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις εκλεκτές γεύσεις και τα αυθεντικά αρώματα των σαμιώτικων κρασιών σε συνδυασμό με τη βιωματική και ανατροφοδοτική εμπειρία των Pilates.

Pilates

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, η μοναδικότητα του άσπρου μοσχάτου, της ποικιλίας που δίνει τα ευωδιαστά σαμιώτικα κρασιά, ξεπερνά τις "πεζούλες" της τυπικότητας κι είναι το ίδιο ευεργετική στο σώμα, το νου μα και την ψυχή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Άνοια, Πριν και Μετά. FESTIVAL ALZHEIMER 2023

Από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Αλτσχάιμερ 2023.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2023

Ο ‘Αλεξ Φίνος, από τα Χανιά της Κρήτης, είναι ο φετινός Έλληνας elit Master

Λαμπερά πρόσωπα και εκλεκτοί προσκεκλημένοι έδωσαν το "παρών" στο party της ανάδειξης του Έλληνα νικητή.

Υποδεχθείτε δύο νέες υπέροχες προσθήκες στη σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής από το Le Petit Marseillais

Αφεθείτε σε μια αγκαλιά από πλούσιες και κρεμώδεις υφές που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Το θρυλικό CUTTY SARK γιορτάζει 100 χρόνια με μια συλλεκτική ετικέτα

Με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, το CUTTY SARK γιόρτασε, στην Ελλάδα 100 χρόνια "περιπέτειας" και παρουσίασε τη Limited Edition ετικέτα του.