Τρόπος να ζεις: Pilates και σαμιώτικο κρασί

Pilates

Έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης της ευζωίας και της μακροβιότητας εμπνεύστηκε και παρουσιάζει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και γευσιγνώστης, Νεκτάριος Μπέκας. Το ονομάζει "Winelates" και έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς φίλους καθώς αναδεικνύει τη λειτουργική γυμναστική σε συνδυασμό με την απόλαυση ποιοτικών οίνων, όπως τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Pilates

Όπως τόνισε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια μιας άκρως επιτυχημένης βραδιάς αφιερωμένης στα σαμιώτικα συνεταιριστικά κρασιά, το WINELATES αποτελεί ένα απολαυστικό οινογυμναστικό ταξίδι που εναρμονίζει σώμα, αισθήσεις, νου και συναισθήματα. Μας απαλλάσσει από τους στρεσογόνους ρυθμούς της καθημερινότητας, χαρίζοντάς μας ως αντιστάθμισμα, χαλάρωση, πληρότητα και ευεξία.

Pilates

Στο "Winelates" της Παρασκευής 26 Μαΐου 2023, στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και στα Viva La Vita, οι λάτρεις της ποιότητας επιδόθηκαν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης των οινοδημιουργημάτων του ΕΟΣ Σάμου, ενός εκ των μεγαλυτέρων οινοποιείων στην Ελλάδα. Η επιλογή των χιλιοβραβευμένων οίνων που παρουσιάστηκαν, κατέπληξε τους ανθρώπους που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις εκλεκτές γεύσεις και τα αυθεντικά αρώματα των σαμιώτικων κρασιών σε συνδυασμό με τη βιωματική και ανατροφοδοτική εμπειρία των Pilates.

Pilates

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, η μοναδικότητα του άσπρου μοσχάτου, της ποικιλίας που δίνει τα ευωδιαστά σαμιώτικα κρασιά, ξεπερνά τις "πεζούλες" της τυπικότητας κι είναι το ίδιο ευεργετική στο σώμα, το νου μα και την ψυχή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!