Vertigo στο "Angsana Corfu": To bar της Κέρκυρας με την πανοραμική θέα εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν

To "Angsana Corfu" γιορτάζει την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού σε ένα Full Moon Party με τον Vassili Tsilichristos στα decks, το Σάββατο 3 Ιουνίου.

Angsana Corfu

Καλοκαίρι σημαίνει χορός κάτω από τα’ αστέρια. Σκαρφαλωμένο ψηλά σε μια πλαγιά πάνω από τις Μπενίτσες, στην αγκαλιά του "Angsana Corfu", το Vertigo Skybar, μετά από το εντυπωσιακό του ντεμπούτο το 2022, βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, εγκαινιάζοντας τη σεζόν με ένα πάρτι που συμπίπτει με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού.

Angsana Corfu

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφικό πλάνο, σαν βεράντα ενός Κερκυραϊκού αρχοντικού, το Vertigo Skybar ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο και το vintage με υφάσματα να χορεύουν στο αεράκι, χαλιά στο πάτωμα, μικρές γωνιές για λίγη απομόνωση και ακόμη και γωνιές για να καπνίσει απολαύσει κανείς shisha χαλαρώνοντας. Ο τρόπος που είναι φωτισμένο το bar θα κάνει τους πιο κοσμοπολίτες ανάμεσα στους επισκέπτες να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη. Όμως όχι, ακόμη καλύτερα, το bar που έχει θέσεις και διαμορφωμένους χώρους τόσο για όρθιους όσο και καθήμενους guests, βρίσκεται ψηλά πάνω από τη θάλασσα, σε ένα νησί μοναδικό, που ξεχωρίζει για την ιστορία και την κουλτούρα του.

Angsana Corfu

Η καρδιά του νησιού χτυπάει στο Vertigo, ένα bar που κόβει την ανάσα με τη θέα του, συναρπάζει με τη μουσική του και ξαφνιάζει με την προνοητικότητά του να συμπεριλάβει όλο και περισσότερους στη γιορτή του καλοκαιριού.

Angsana Corfu

Γιατί το Vertigo είναι κάτι παραπάνω από ένα dance club ή ένας χώρος συνάντησης των πιο ζωντανών ανθρώπων που απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ραστώνη. Στους δύο συγκοινωνούντες χώρους του, το Vertigo Skybar και το Vertigo Restaurant. Στο δεύτερο, μπορεί να έρθει κανείς με τα παιδιά του και να απολαύσει ένα μενού έκπληξη με προϊόντα από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όλα από την Κερκυραϊκή γη και θάλασσα.

Angsana Corfu

Το bar που αγαπούν οι πιο περιζήτητοι DJs

Πυρετός τα Σαββατόβραδα: To Vertigo Skybar γίνεται gateway-to-music-heaven το Σάββατo, 3 Ιουνίου με τον Vassili Tsilichristos στα decks. Είναι το πρώτο Σαββατόβραδο του καλοκαιριού, Πανσέληνος και προοίμιο σε γιορτινό τριήμερο, αφού δύο μέρες μετά γιορτάζεται το Άγιο Πνεύμα.

Angsana Corfu

Το Σάββατο 17 Ιουνίου το μουσικό σκηνικό αναλαμβάνει ο DJ Alexandros Christopoulos, γνωστός για τη μαγική του ικανότητα να ξεσηκώνει και το πιο cool κοινό. Τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, το Σάββατο 8 Ιουλίου, τη μουσική αναλαμβάνει ο DJ Pantelis που ξέρει να διαλέγει τα ιδανικά μουσικά χαλιά που συνοδεύουν για πάντα αξέχαστα βράδια. Κι ενώ περισσότερα ονόματα θα ανακοινώνονται καθώς το καλοκαίρι επελαύνει, ένα είναι σίγουρο: οι θαμώνες του Vertigo θα απολαύσουν ακόμη μία φορά τις μουσικές επιλογές του Vassili Tsilichristos καθώς ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι στην Ελλάδα, θα βρίσκεται ξανά στο κερκυραϊκό bar για να κλείσει τη σεζόν στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Angsana Corfu

Στο DNA του Vertigo Skybar είναι έντονο το jazz στοιχείο: Τόσο ο resident DJ όσο και οι εβδομαδιαίες εμφανίσεις της jazz band Bluebirds, χαρίζουν στο bar που φλερτάρει με τον καλοκαιρινό ουρανό ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δύο φορές το μήνα θα παίζουν μουσική οι "Stardust on Violin" το ντουέτο που αποτελείται από τον Petros Odin και την βιολονίστρια Αnastasia Nati. Ένα αληθινά σαγηνευτικό live με dj set και ηλεκτρικό βιολί, με το βιολί να χορεύει πάνω στις μελωδίες και να υψώνεται πάνω από τα beats χαρίζοντας στο κοινό μια εντελώς διαφορετική εμπειρία καλοκαιρινής μέθεξης. 

Angsana Corfu

Το ιδανικό bar για prive εκδηλώσεις και wedding celebrations

Το ξεκίνημα μιας νέας κοινής ζωής πρέπει να γιορτάζεται με τον πιο όμορφο τρόπο. Είτε κανείς ονειρεύεται έναν ρομαντικό χορό κάτω από τα’ αστέρια, ψηλά πάνω από τη θάλασσα, είτε μία ξέφρενη νύχτα με τους αγαπημένους του ανθρώπους, το Vertigo Skybar είναι το ιδανικό σκηνικό. Ένας χώρος ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, που συγκεντρώνει όλη την υπέροχη ενέργεια αυτού του καταπράσινου, μυθικού νησιού, και διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για να απολαύσει κανείς ένα ελαφρύ δείπνο, στο Vertigo restaurant, πριν αφεθεί στις ευφάνταστες δημιουργίες των mixologists, τα περίφημα, εμπνευσμένα από την ιστορία της Κέρκυρας signature cocktails του Vertigo Skybar.

Info: Ανοιχτό κάθε βράδυ εκτός Κυριακής, 7 μ.μ. – 1 π.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews