Με "Αέρα Τέχνης" ο επερχόμενος εθνικός διαγωνισμός Cocktail της elit™ Vodka

Οι υποψήφιοι Elit Masters θα διαγωνιστούν με γνώμονα την art εκδοχή του ιδανικού elit™ Freeze Martini.

elit™ Freeze Martini

Ο διαγωνισμός της ultra-premium vodka elit καλεί bartenders, από κάθε γωνιά της χώρας να επιστρατεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, με στόχο να συνθέσουν τη δική τους καλλιτεχνική εκδοχή, του τέλειου elit™ Freeze Martini! Μέσα από τη νέα πλατφόρμα elitmasters.com, όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν ο/η elit™ Master 2023!

Με γνώμονα την αισθητική, την τεχνική παρασκευής, την ανάδειξη πλούσιας γεύσης και την καινοτομία, οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία πίσω από την έμπνευση ενός ιδανικού elit™ Freeze Martini. Όραμα της elit™ είναι μέσα από αυτό το διαγωνισμό να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους bartenders στη δημιουργικότητα, την ελεύθερη έκφραση, την ανατρεπτική σύνθεση και τη γευστική υπεροχή.

elit™ Freeze Martini

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι τα ακόλουθα:
Γεύση & Ισορροπία: Περιλαμβάνει στοιχεία όπως ανάδειξη της πλούσιας γεύσης της elit™ vodka, συνολική γεύση, αρώματα, ισορροπία στα συστατικά, θερμοκρασία.
Αισθητική του cocktail: Τεχνική στην παρασκευή του cocktail, γνώσεις σε συστατικά και μιξολογία, περιγραφική παρουσίαση της παρασκευής.
Η ιστορία πίσω από την έμπνευση: Φιλοσοφία συνταγής, καινοτομία, concept, δημιουργικότητα
Βιωσιμότητα (bonus): Αξιοποίηση βιώσιμων υλικών στη συνταγή ή στην παρουσίαση του cocktail.

elit™ Freeze Martini

O νικητής του εθνικού τίτλου "elit™ Master 2023", θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό elit™ Μasters που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο 2023, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2023, καθώς επίσης θα κερδίσει και μια δωροεπιταγή 1.000,00€ από το Plaisio και ένα exclusive elit™ gift box.

elit™ Freeze Martini

Για να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό elit™ Masters, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram @elitvodka και #elitMasters. Περισσότερες πληροφορίες για τη βότκα elit™ θα βρείτε στη διεύθυνση https://elitvodka.com/.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews