Με "Αέρα Τέχνης" ο επερχόμενος εθνικός διαγωνισμός Cocktail της elit™ Vodka

Οι υποψήφιοι Elit Masters θα διαγωνιστούν με γνώμονα την art εκδοχή του ιδανικού elit™ Freeze Martini.

elit™ Freeze Martini

Ο διαγωνισμός της ultra-premium vodka elit καλεί bartenders, από κάθε γωνιά της χώρας να επιστρατεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, με στόχο να συνθέσουν τη δική τους καλλιτεχνική εκδοχή, του τέλειου elit™ Freeze Martini! Μέσα από τη νέα πλατφόρμα elitmasters.com, όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν ο/η elit™ Master 2023!

Με γνώμονα την αισθητική, την τεχνική παρασκευής, την ανάδειξη πλούσιας γεύσης και την καινοτομία, οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία πίσω από την έμπνευση ενός ιδανικού elit™ Freeze Martini. Όραμα της elit™ είναι μέσα από αυτό το διαγωνισμό να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους bartenders στη δημιουργικότητα, την ελεύθερη έκφραση, την ανατρεπτική σύνθεση και τη γευστική υπεροχή.

elit™ Freeze Martini

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι τα ακόλουθα:
Γεύση & Ισορροπία: Περιλαμβάνει στοιχεία όπως ανάδειξη της πλούσιας γεύσης της elit™ vodka, συνολική γεύση, αρώματα, ισορροπία στα συστατικά, θερμοκρασία.
Αισθητική του cocktail: Τεχνική στην παρασκευή του cocktail, γνώσεις σε συστατικά και μιξολογία, περιγραφική παρουσίαση της παρασκευής.
Η ιστορία πίσω από την έμπνευση: Φιλοσοφία συνταγής, καινοτομία, concept, δημιουργικότητα
Βιωσιμότητα (bonus): Αξιοποίηση βιώσιμων υλικών στη συνταγή ή στην παρουσίαση του cocktail.

elit™ Freeze Martini

O νικητής του εθνικού τίτλου "elit™ Master 2023", θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό elit™ Μasters που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο 2023, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2023, καθώς επίσης θα κερδίσει και μια δωροεπιταγή 1.000,00€ από το Plaisio και ένα exclusive elit™ gift box.

elit™ Freeze Martini

Για να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό elit™ Masters, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram @elitvodka και #elitMasters. Περισσότερες πληροφορίες για τη βότκα elit™ θα βρείτε στη διεύθυνση https://elitvodka.com/.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Tanqueray 0.0%. Αυθεντική Γεύση. Μηδέν Αλκοόλ.

Γιατί η απόλαυση ξεκινάει από το μηδέν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/05/2023

Exclusive Collection by Louis Hotels: Tα Mykonos Theoxenia και Asterion εστιάζουν στο wellness με τις Mindful Weeks

Mοναδικές εμπειρίες ενσυναίσθησης και wellbeing όλο το καλοκαίρι στα αγαπημένa luxury resorts στη Μύκονο και τα Χανιά.

Η FJÄLLRÄVEN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Νέες τεχνολογίες εστιάζουν στη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να αδράξουν τη φύση, παντός καιρού!

Vertigo στο "Angsana Corfu": To bar της Κέρκυρας με την πανοραμική θέα εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν

To "Angsana Corfu" γιορτάζει την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού σε ένα Full Moon Party με τον Vassili Tsilichristos στα decks, το Σάββατο 3 Ιουνίου.