Black Friday Summer Edition στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Black Friday Summer Edition

Από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου, επισκεφθείτε το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές του καλοκαιριού, απολαμβάνοντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία shopping με έξυπνες αγορές έως και -80% πιο φθηνά από αγαπημένα designer brands.

Απολαύστε μία υπέροχη μέρα shopping και διασκέδασης και κάντε ένα διάλειμμα σε ένα από τα 8 εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού.

Και για ακόμα περισσότερο έξυπνο shopping, το Designer Outlet Athens είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, 11:00 με 20:00, έως τον Οκτώβριο.

Φυσικά, για τους μικρούς επισκέπτες του Designer Outlet Athens, η διασκέδαση συνεχίζεται με LEGO® δραστηριότητες στο νέο LEGO® POP UP Store, στον 1 ο όροφο του εκπτωτικού χωριού, με κατασκευές LEGO® DUPLO, πισίνα με LEGO® τουβλάκια, αλλά και μοναδικές δημιουργίες στο LEGO® GRAFFITI WALL.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".