Το efood επίσημος συνεργάτης προγράμματος βιωματικής εκμάθησης του Harvard Business School

efood

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, υποδέχτηκε στο χώρο των γραφείων του, στην Αθήνα, για μια εβδομάδα, μία ομάδα φοιτητών από το Harvard Business School, στο πλαίσιο του πανεπιστημιακού μαθήματος ‘FIELD Immersion’. Το efood αποτελεί έναν από τους 171 συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion Project, το οποίο υλοποιεί παγκοσμίως το Harvard Business School. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ενώ μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 1.000 φοιτητές στις εγκαταστάσεις τους.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Harvard Business School, δίνοντας την ευκαιρία σε μία ομάδα φοιτητών να βιώσουν και να δουν από κοντά μία πραγματική εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα. Οι φοιτητές, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, συγκέντρωσαν εμπειρίες και γνώσεις τις οποίες θα ήταν αδύνατο να συλλέξουν από μία αίθουσα διδασκαλίας”, δήλωσε η Θέτις Γούλιου, COO, efood.

Το πρόγραμμα μελέτης πεδίου, FIELD Immersion, έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των φοιτητών, να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικά επιχειρηματικά πλαίσια και συνθήκες. Η συνεργασία των φοιτητών με τα στελέχη του efood, ξεκίνησε τους προηγούμενους μήνες, εξ αποστάσεως και συνεχίστηκε με τη φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα. Κατά την παραμονή τους, οι φοιτητές είχαν ως στόχο να σχεδιάσουν καινοτόμες υπηρεσίες και εμπειρίες οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία του online delivery. 

Σκοπός του προγράμματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις μέσω της βιωματικής αυτής εμπειρίας, σχεδιάζοντας και προτείνοντας την πιθανή εισαγωγή νέων προϊόντων, υπηρεσιών ή και εμπειριών για τους καταναλωτές του efood. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός, οι φοιτητές χρειάζεται να καλλιεργήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με το δεδομένο project και την εκάστοτε αγορά. 

To Harvard Business School αναγνωρίζει ότι αυτή η σημαντική μαθησιακή εμπειρία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους συνεργάτες του έργου. Όπως σημείωσε ο Carrie Elkins, Professor of Business Administration & Faculty Chair -  FIELD Immersion, "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στο efood και σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion Project για όλα όσα κάνουν για λογαριασμό των μαθητών μας, οι οποίοι επωφελούνται σημαντικά από αυτή την εμπειρία, όπως ελπίζουμε το ίδιο να συμβαίνει και με τους συνεργάτες μας.”

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".