Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Opening του Project2Athens για την έκθεση PAPER

Paper Exhibition

Πλήθος κόσμου τίμησε τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο "PAPER” της πρωτοβουλίας Project2Athens στο The European Centre of Athens. Για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, συνάντησε από κοντά έργα 73 Ελλήνων και Ξένων Καλλιτεχνών με βασικό υλικό δημιουργίας, το χαρτί!

200 έργα Τέχνης κοσμούσαν το τριώροφο κτίσμα της οδού Μητροπόλεως 74 ενώ παράλληλα στον χώρο μπορούσε να βρει κανείς θεματικά δωμάτια, πρωτότυπα, εκκεντρικά και διαδραστικά έργα τέχνης τα οποία κέντριζαν το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Ο χώρος ήταν διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο όπου το μάτι του θεατή απασχολούνταν συνεχώς και κρατούσε το ενδιαφέρον χάρη στην επιμέλεια της έκθεσης της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου.

Paper Exhibition

Οι καλεσμένοι κατά την διάρκεια των εγκαινίων δροσίζονταν με τις μπύρες της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Kaiser, Mythos, Carlsberg και Φιξ Άνευ ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της Anassa Organics και να απολαύσουν ένα ρόφημα τους, πλημμυρίζοντας τους από αρώματα γαλήνης, χαλάρωσης, ενέργειας και χαράς.

Paper Exhibition

Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Έλις Κις (Fashion Features Director της Vogue Greece), Τζούλη Τσόλκα (Ηθοποιός), Τίνα Ντάρμα (A.D. Communications/ LOUIS VUITTON HELLAS), Πάνος Καντάρης (παρουσιαστής MAD TV), Ειρήνη Αχιλλέως (P.R. Director του OZON Magazine), Τάνια Νικολοπούλου (Editor In Chief του LikeWoman.gr), Τζένη Οικονόμου (P.R. Manager), Έλενα Χαμαλίδη (Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο).

Paper Exhibition

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 4 Ιουνίου, Τετάρτη με Κυριακή και ωράριο 12.00 - 19.00. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Η πρωτοβουλία Project2Athens, δημιούργημα της Φιόνας Μουζακίτη και της Δέσποινας Σταύρου, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα δημιουργών που δεν ανήκουν μόνο στον εικαστικό χώρο, με σκοπό να προβάλλει πολλές και διαφορετικές απόψεις που αφορούν το έργο τέχνης, την δημιουργικότητα και την έμπνευση.

Paper Exhibition

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2160019220, FUNCOMM AGENCY

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ben & Jerry's: Μια γιγάντια γευστική φρενίτιδα έρχεται στο Ελληνικό

Δωρεάν παγωτό για όλες & όλους και ένα γιγάντιο Cookie Dough Pint.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/06/2024

Citizen Day 2024: Μια ημέρα αφιερωμένη στην προσφορά και την αλληλεγγύη, από την L'Oréal Hellas

Η L'Oréal Hellas προσέφερε για μια ολόκληρη ημέρα εθελοντική εργασία σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η σειρά OPPO Reno12 έρχεται στην Ευρώπη, με προηγμένες λειτουργίες GenAI και φουτουριστικό, ευέλικτο σχεδιασμό

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της σειράς Reno12, που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμπιζα της Ισπανίας, σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία της OPPO στην Ευρώπη με τη δέσμευση να υιοθετήσει σύντομα την AI τεχνολογία στα smartphones.