ΤΟ DISNEY+ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ THE KARDASHIANS

The Kardashians disney plus

To Disney+ παρουσιάζει το νέο τρέιλερ και το πόστερ του τρίτου κύκλου, της πρωτότυπης σειράς, "The Kardashians". Ο νέος κύκλος της σειράς, έρχεται από τις 25 Μαΐου στο Disney+. Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κάθε Πέμπτη. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Δείτε το τρέιλερ εδώ

Οι κάμερες ανοίγουν, καθώς η Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie προσκαλούν τους θεατές να μπουν ξανά στις ζωές τους, καθώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, όπως η μητρότητα και η συνεπιμέλεια αλλά και η δημιουργία των δικών τους, προσωπικών, αυτοκρατοριών. Οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν και θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά ως οικογένεια θα σταθούν ενωμένες μέσα στην καταιγίδα.

Ο συνεργάτης της Fulwell 73, Ben Winston, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τις Emma Conway και Elizabeth Jones, ενώ η Danielle King είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μόδα και μουσική ενώνονται στην νέα καμπάνια TOMMY HILFIGER FALL 2023

H νέα καμπάνια περιλαμβάνει ένα καστ πολλών γενεών από πέντε αυτοδημιούργητες εμβληματικές αμερικανικές οικογένειες με επικεφαλής τους Quincy Jones, SZA, Paloma Elsesser, Amber Valletta και Devon και Steve Aoki.

Η εμπορική συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι το επόμενο βήμα της μπύρας ΝΗΣΟΣ

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας.

Το Ούζο Πλωμαρίου συνεχίζει το πρόγραμμα διατήρησης και ανάδειξης των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών μας

Συνέχιση δράσεων που συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης και της ναυτοσύνης μας.