Νέα εμφάνιση, περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ευκολία στην ανανεωμένη εφαρμογή του efood

efood

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ανανέωσε το app του, με στόχο να κάνει την εμπειρία χρήσης και την καθημερινότητα των καταναλωτών και συνεργατών του, πιο ολοκληρωμένη και πιο εύκολη.  

Με περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων αλλά και ανανεωμένη, πιο εύχρηστη εμφάνιση της πλατφόρμας του, η λογική της νέας έκδοσης του efood, είναι η ευκολία χρήσης, η εξατομίκευση των προτιμήσεων και το ενδιαφέρον, στοχευμένο για κάθε χρήστη περιεχόμενο. Στη νέα έκδοση θα βρεις:

Την ενότητα discovery στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής: 
-    με τα video banners, με περιεχόμενο που δημιουργεί η ομάδα του efood, έτσι ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις Red Selection προτάσεις, τα καταστήματα με rubies, τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες 
-    με την εύκολη περιήγηση σε λίστες που ανανεώνονται δυναμικά όπως "Επιλογές για σένα", "Αγαπημένα brands”, "Νέα καταστήματα", "Προσφορές” και δημοφιλείς κουζίνες

Το ειδικό μενού επιλογών:
 το οποίο ενσωματώνεται ως κεντρικό στοιχείο της πλοήγησης, στο κάτω σημείο της εφαρμογής, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις κατηγορίες φαγητού και καφέ, καθώς και στα υπόλοιπα καταστήματα όπως efood market, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, βιβλιοπωλεία κτλ.

Για το efood, η εξέλιξη είναι βασική έννοια της μέχρι σήμερα επιτυχίας του. Η ομάδα του εργάζεται συνεχώς για να βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του, δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία στους δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς του χρήστες. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Μόδα και μουσική ενώνονται στην νέα καμπάνια TOMMY HILFIGER FALL 2023

H νέα καμπάνια περιλαμβάνει ένα καστ πολλών γενεών από πέντε αυτοδημιούργητες εμβληματικές αμερικανικές οικογένειες με επικεφαλής τους Quincy Jones, SZA, Paloma Elsesser, Amber Valletta και Devon και Steve Aoki.

Η εμπορική συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι το επόμενο βήμα της μπύρας ΝΗΣΟΣ

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας.

Το Ούζο Πλωμαρίου συνεχίζει το πρόγραμμα διατήρησης και ανάδειξης των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών μας

Συνέχιση δράσεων που συμβάλουν στη διατήρηση της παράδοσης και της ναυτοσύνης μας.