Εδώ και 75 χρόνια δίνουµε στο Πάσχα χρώµα, χαρά, συναίσθηµα, δηµιουργία. Γιορτάζουµε παραδοσιακά µε βαφές αυγών Πασχαλιά

ΠΑΣΧΑΛΙΑ

Η ιστορία μας

Το Πάσχα του 1945 πρωτοκυκλοφορούν στην αγορά οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ από την οικογένεια Σωτηρίου. 

Μέσω των ετών, μια καθαρά οικογενειακή βιοτεχνία κατάφερε να εξελιχθεί σε μία στιβαρή επιχείρηση, που από το 2019 εισήλθε, με χαρά μας, η τέταρτη  γενιά. 

Ενώ ήδη οι βαφές αυγών ΝΙΚΗ έχουν καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά, το 1988 η εταιρεία κυκλοφορεί και τις βαφές αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ. Οι πρώτες, μη τοξικές βαφές, με προδιαγραφές Ε.Ε., που συσκευάστηκαν στην Ελλάδα, για τη διακόσμηση του κελύφους των αυγών. Σε χρώματα: κόκκινο, μπλε, πράσινο και κίτρινο και σε κάθε φάκελο βαφής δώρο 10 (δέκα) αυτοκόλλητες Πασχαλινές χαλκομανίες.

Προϊόν που ανταποκρίθηκε στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εταιρεία μας παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της, αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, εξελίσσοντας τη βαφή αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ λανσάροντας το 2022 την ΥΓΡΗ βαφή αυγών, σε μπουκαλάκι 50 ml (από 100 % ανακυκλώσιμο πλαστικό), στοχεύοντας έτσι και στις νεότερες νοικοκυρές, με αυξημένες υποχρεώσεις και φορτωμένο ωράριο.
Η ΥΓΡΗ βαφή αυγών ΠΑΣΧΑΛΙΑ, σε κόκκινο χρώμα,  δημιουργήθηκε έτσι ώστε να βοηθήσει και να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα, εύκολη, πρακτική και διαφορετική εμπειρία στο βάψιμο. Προϊόν που ανταπoκρίθηκε αμέσως, κυρίως στις αγορές του εξωτερικού (Καναδάς, ΕΕ).

Η εταιρεία μας συνεχίζει στον χώρο παρασκευής και συσκευασίας βαφών αυγών έχοντας ως βασικό της στόχο και προτεραιότητα νέες μεθόδους στη παραγωγή, συσκευασία και αποθήκευση των προϊόντων της. 

Εξάγει τα προϊόντα της στην Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Ολλανδία, Κύπρο, Γερμανία και Σουηδία και μέσω πελατών της στην Ελβετία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024