H TRATA εφαρμόζει το πρόγραμμα "0,01€ κάνει τη διαφορά", υποστηρίζοντας το έργο της Wise Greece

TRATA - WISE GREECE

Αυτή η Σαρακοστή θα είναι γεμάτη γεύσεις, αγάπη και κοινωνική προσφορά! Η TRATA με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει τη μη κερδοσκοπική Wise Greece και εφαρμόζει το πρόγραμμα "0,01€ κάνει τη διαφορά".

Η TRATA, μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μάρκες, εδώ και 45 χρόνια, δημιουργεί αποκλειστικά προϊόντα βιώσιμης αλιείας, που κερδίζουν τις εντυπώσεις της παγκόσμιας αγοράς και την αγάπη του Έλληνα καταναλωτή από γενιά σε γενιά, με την κορυφαία ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους.

Η Wise Greece είναι μία από τις επτά μη κερδοσκοπικές παγκοσμίως, που το 2020 βραβεύτηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για το κοινωνικό τους έργο. Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, προωθεί τα προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και με το κέρδος από την πώλησή τους προσφέρει εκατοντάδες τόνους τρόφιμα σε Ιδρύματα της χώρας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Για τις 40 ημέρες της Σαρακοστής, η TRATA έχει την τιμητική της και έτσι από κάθε νηστίσιμο προϊόν που θα πωλείται σε όλη την Ελλάδα, θα αποδίδει 0,01€ στη Wise Greece, η οποία στο τέλος της ενέργειας θα μετατρέψει όλα τα "μονόλεπτα" σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για οικογένειες και παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας στην Ελλάδα.

Και όμως, μόλις 0,01€ μπορεί να κάνει τη διαφορά! Αν αναλογιστούμε ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλοι την Ελλάδα επιλέγουν τα νηστίσιμα προϊόντα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, τότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε μαζί έναν σημαντικό όγκο τροφίμων σε Ορφανοτροφεία, Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία παρέα με τους εργαζόμενους της εταιρείας που θα συμμετέχουν μαζί μας στις διανομές τροφίμων.

Αυτή η Σαρακοστή θα είναι γεμάτη αγάπη, γιατί ακόμα και 0,01€ μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Περισσότερες πληροφορίες www.wisegreece.com / www.tratagreece.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".