Το θρυλικό club "STUDIO 54" αναβίωσε στο Athénée: δείτε φωτογραφίες

Το θρυλικό club 'STUDIO 54' αναβίωσε στο Athénée

Το θρυλικό club των Ian Schrager και Steve Rubell στη Νέα Υόρκη,  που μέχρι σήμερα εμπνέει τη μόδα, τo nightlife αλλά και τις τέχνες, επέστρεψε και αναβίωσε για 1 μόνο νύχτα, σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, το Athénée Athens. To event ξεκίνησε με τις mellow disco επιλογές του Athénée Resident DJ και κορυφώθηκε με το 12’’ rare DJ set του Αλέξανδρου Χριστόπουλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με το hippest crowd της πόλης που με disco chic dress code κατέκλυσε τον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο του Athénée σ’ ένα sold out event, απολαμβάνοντας elit ultra luxury vodka.

Το θρυλικό club

Το θρυλικό club

Το θρυλικό club

Το θρυλικό club

Το θρυλικό club

Το θρυλικό club

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".

7 ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπληρωθούν με την υποστήριξη της Ginger Communications και του Φίλιππου Ιωάννου (aka Fipster)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Bazaar αγάπης, τo "Bazaraki Μας", συγκεντρώνοντας 32.384 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η ενέργεια βραβεύτηκε στην "Βραδιά του Ευχαριστώ" που πραγματοποίησε ο οργανισμός στο Μέγαρο Μουσικής.