Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, η κορυφαία Σχολή του 12ου Διεθνούς Διαγωνισμού Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 50 βραβεία απέσπασε το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στον 12 ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, ένα σημαντικό θεσμό που διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματικών Μαγειρικής Ελλάδας και την ΔΕΘ – HELEXPO με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs). Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κατάφερε να πρωτοστατήσει στην κούρσα των βραβείων και να αποσπάσει τον τίτλο "ΔΕΘ-HELEXPO" - Κορυφαία Σχολή.

Ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώθηκε στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Detrop και της 8ης Oenos, στις 17-20 Φεβρουαρίου 2023, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ – HELEXPO. Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 27 κατηγορίες μαγειρικής και ανάμεσά στους πολλούς νικητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κορυφαίες διακρίσεις απέσπασαν ο Μιχάλης Σαραφίδης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Best Student Pastry Chef, η Ευαγγελία Μαλαματά κατακτώντας το Βραβείο "Μοναχός Επιφάνειος" - Κορυφαίος μαθητής Chef Vegeterian και ο Ιωάννης Νούρης κατακτώντας το Βραβείο "Θεσσαλονίκη Πόλη της Γαστρονομίας" - Κορυφαίος Chef στην κατηγορία "Παραδοσιακό Ελληνικό Πιάτο".

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει μια μακρά παράδοση που ξεκινά το 1998 στη δημιουργία επαγγελματιών μαγείρων και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κορυφαίας ποιότητας κατάρτιση που παρέχει στους σπουδαστές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/03/2023

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".