Η Chillbox συμμετέχει σε δύο Εκθέσεις Franchise σε Αθήνα & Παρίσι

Chillbox δύο Εκθέσεις Franchise

Δυναμική παρουσία στον κόσμο του Franchise θα έχει φέτος η ελληνική εταιρία frozen yogurt chillbox.  Με στόχο την αναζήτηση νέων συνεργατών και την άμεση ανάπτυξης της εταιρίας,  η n#1 αλυσίδα παγωμένου γιαουρτιού δίνει το παρών σε δύο κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις: στην KEM Franchise που πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας στις 3-5 Μαρτίου αλλά και στην franchise expo PARIS στο Παρίσι στις 19-22 Μαρτίου.

Η chillbox αποτελεί ιδανική επιλογή franchise χάρη στο επικερδές, ευέλικτο επιχειρηματικό της μοντέλο, το χαμηλό κόστος επένδυσης αλλά και τα υψηλά περιθώρια κέρδους χάρη στο σταθερό food cost. Η παρουσία της στις δύο διεθνείς Εκθέσεις Franchise σκοπό έχει να γνωστοποιήσει την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της (παγωτό, frozen yogurt, toppings, smoothies, καφέ, γλυκά, σνακ)  σε υποψήφιους franchisee αλλά και να ενισχύσει την ανάπτυξη δικτύου τόσο σε Ελλάδα όσο και στις χώρες του εξωτερικού.

Επισκεφθείτε το περίπτερο chillbox για να γίνετε ο επόμενος επιτυχημένος συνεργάτης μας!

EΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE / Περίπτερο 20, Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία, 19002

FRANCHISE EXPO PARIS / Stand S104-T105, PAVILLON 1 – Porte de Versailles

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.
Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 41 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews