Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στην HORECA 2023

Το μοναδικό νερό στην Ελλάδα με 79 διεθνείς βραβεύσεις συμμετείχε στην κορυφαία συνάντηση επενδυτικών επιλογών και εξελίξεων για ξενοδοχεία και μαζική εστίαση

AQUA Carpatica HORECA

Το AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση ποιοτικού, επαγγελματικού κοινού, HORECΑ. Η ομάδα του AQUA Carpatica ήταν εκεί με σκοπό να συναντηθεί με επαγγελματίες και μη του χώρου και να διευρύνει το κοινό που απευθύνεται. 

Το περίπτερο της AQUA Carpatica επισκέφτηκαν επαγγελματίες από τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν  το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό νερό). Ακόμη, έμαθαν τα πάντα γύρω από τα νερά της εταιρείας καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν τα νιτρικά στην υγεία μας. Τα νερά AQUA Carpatica απέσπασαν  διθυραμβικά σχόλια τόσο για τη γεύση όσο και για την σύστασή τους. Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες σταματούσαν στο περίπτερο της AQUA Carpatica για ένα διάλειμμα δροσιάς και  απόλαυσης!

AQUA Carpatica HORECA

Η φετινή έκθεση HORECA γνώρισε τεράστια επιτυχία καθώς οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 60.000 μέσα σε 4 μέρες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τους κλάδους του τουρισμού και της μαζικής εστίασης. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

7 κορυφαίοι αθλητές του Red Bull Cliff Diving μας μιλούν για τις ξεχωριστές εμπειρίες τους

Μερικά δευτερόλεπτα ελευθερίας προσφέρουν το πιο πλούσιο συναίσθημα στον κόσμο!

Heineken: Στην υγειά των αληθινών φιλάθλων

Η premium lager μπίρα αναδεικνύει την υγιή πλευρά των φιλάθλων του ποδοσφαίρου και γιορτάζει τη μοναδικότητα τους.

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.