Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στην HORECA 2023

Το μοναδικό νερό στην Ελλάδα με 79 διεθνείς βραβεύσεις συμμετείχε στην κορυφαία συνάντηση επενδυτικών επιλογών και εξελίξεων για ξενοδοχεία και μαζική εστίαση

AQUA Carpatica HORECA

Το AQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση ποιοτικού, επαγγελματικού κοινού, HORECΑ. Η ομάδα του AQUA Carpatica ήταν εκεί με σκοπό να συναντηθεί με επαγγελματίες και μη του χώρου και να διευρύνει το κοινό που απευθύνεται. 

Το περίπτερο της AQUA Carpatica επισκέφτηκαν επαγγελματίες από τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν  το AQUA Carpatica – το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό) ή σχεδόν μηδέν νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό νερό). Ακόμη, έμαθαν τα πάντα γύρω από τα νερά της εταιρείας καθώς και για τις επιπτώσεις που έχουν τα νιτρικά στην υγεία μας. Τα νερά AQUA Carpatica απέσπασαν  διθυραμβικά σχόλια τόσο για τη γεύση όσο και για την σύστασή τους. Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες σταματούσαν στο περίπτερο της AQUA Carpatica για ένα διάλειμμα δροσιάς και  απόλαυσης!

AQUA Carpatica HORECA

Η φετινή έκθεση HORECA γνώρισε τεράστια επιτυχία καθώς οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 60.000 μέσα σε 4 μέρες, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τους κλάδους του τουρισμού και της μαζικής εστίασης. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".

7 ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπληρωθούν με την υποστήριξη της Ginger Communications και του Φίλιππου Ιωάννου (aka Fipster)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Bazaar αγάπης, τo "Bazaraki Μας", συγκεντρώνοντας 32.384 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η ενέργεια βραβεύτηκε στην "Βραδιά του Ευχαριστώ" που πραγματοποίησε ο οργανισμός στο Μέγαρο Μουσικής.