ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ VISA FOR ATHENS ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Visa: Μια νέα παιδική χαρά σε μια ιστορική γειτονιά της Αθήνας

H Visa και ο Δήμος Αθηναίων ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας νέας παιδικής χαράς στην Πλατεία Καλλιγά.

Η νέα παιδική χαρά στην Πλατεία Καλλιγά αποτελεί το πρώτο έργο αστικής ανάπλασης που χρηματοδοτήθηκε από την πρωτοβουλία Visa for Athens.

H Visa (NYSE: V) και ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της ανάπλασης της ιστορικής πλατείας Καλλιγά (Καραμανλάκη) στην Αθήνα. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Visa for Athens, η Visa συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων υποστηρίζοντας έργα στην πόλη, που αναδεικνύουν την ομορφιά της και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Αθηναίων. Η πλατεία εγκαινιάστηκε χθες, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τη Γενική Διευθύντρια της Visa για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, Sevi Vassileva.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε: "Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μου, που ένα ορόσημο της μεταπολεμικής Αθήνας, ένα σημείο που σημαίνει τόσα πολλά για τη γειτονιά των Πατησίων κι όχι μόνο, ξαναζωντανεύει. Η νέα, πράσινη πλατεία Καλλιγά (Καραμανλάκη) μαζί με το όμορφο σιντριβάνι της αλλά και τη σύγχρονη κι ασφαλή παιδική της χαρά, θα φέρει φρέσκο αέρα, χώρο για παιχνίδι και μια ευκαιρία για χαμόγελα στην κοινότητά της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Visa για τη συνεργασία μας. Μαζί, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πόλη και την καθημερινότητα των Αθηναίων".

Από την πλευρά της, η Γενική Διευθύντρια της Visa για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και το Ισραήλ, Sevi Vassileva, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την άριστη συνεργασία και πρόσθεσε: "Στη Visa δεσμευόμαστε για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και για τη δημιουργία αξίας στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα, ασφαλή και σύγχρονη παιδική χαρά σε αυτή την ιστορική γειτονιά της Αθήνας. Είμαι περήφανη που το έργο αυτό υλοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία μας Visa for Athens και ανυπομονώ να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερα έργα στην όμορφη πόλη της Αθήνας".

Η ανάπλαση της πλατείας Καλλιγά, σημείο εξαιρετικού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος και σπάνιο παράδειγμα της αθηναϊκής μεταπολεμικής αίγλης, αποτελεί την πρώτη μιας σειράς παρεμβάσεων όπου θα συμμετέχει η πρωτοβουλία Visa for Athens.

Σχετικά με τη Visa

Η Visa Inc. (NYSE: V) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, διευκολύνοντας τις συναλλαγές μεταξύ καταναλωτών, εμπόρων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κυβερνητικών φορέων σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. Αποστολή μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο μέσω του πιο καινοτόμου, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών, δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα, τις επιχειρήσεις και τις οικονομίες να ευημερούν. Πιστεύουμε ότι οι οικονομίες πρέπει να περιλαμβάνουν τον καθένα, οπουδήποτε, ενώ θεωρούμε τη δυνατότητα πρόσβασης θεμελιώδη για το μέλλον της μεταφοράς χρημάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.visa.gr.

Από αριστερά, ο Country Manager της Visa για την Ελλάδα Νίκος Πετράκης, η Γενική Διευθύντρια της Visa για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και το Ισραήλ, Sevi Vassileva και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews