Η GRANIKAL κέρδισε τις εντυπώσεις με τα νέα trends της εποχής… τα μοναδικά Aperitivo brands της, την Ιταλική Birra Peroni και το νέο lifestyle rose κρασί, στην HO.RE.CA 2023!

Aperitivo brands

Η GRANIKAL, με 2 εντυπωσιακά περίπτερα στο HALL 1- C08/ D10, έδωσε δυναμικά το παρών στην HO.RE.CA 2023! Η εταιρεία παρουσίασε τα premium προϊόντα της στο κοινό, προβάλλοντας τα Aperitivo brands της, δείχνοντας την υψηλή δυναμική και την τεχνογνωσία της στην κατηγορία του Aperitivo! Με σκοπό να αναδείξει το Italian Style of Drinking, η GRANIKAL έδειξε στους επισκέπτες της HO.RE.CA, εκτός από τα Aperitivo Brands, την Ιταλική Birra Peroni αλλά και το νέο Lifestyle Rosé κρασί, το Costa Di Rose!

Η έκθεση έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους της GRANIKAL, να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού και να ακούσουν τις ανάγκες τους. Όσοι επισκέφθηκαν τα εκθεσιακά περίπτερα της GRANIKAL, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα απολαυστικά Aperitivo cocktails!

Aperitivo brands

Στο Italian Bar δοκιμάσαμε το Luxardo Spritz, το δροσερό Luxardo Limoncello Spritz , το απόλυτο Monte & Tonic με Amaro Montenegro & Tonic, αλλά δεν μπορούσε να λείπει και το αυθεντικό Select Spritz Veneziano!

Στο Aperitivo Bar της Granikal, οι επισκέπτες φυσικά έμαθαν περισσότερα και για τα Cocchi, τα Best Selling και Top Trending Vermouth Brand παγκοσμίως και δοκίμασαν το Cocchi Americano Twist αλλά και το υπέροχο καλοκαιρινό Cocchi Rosa Spritz!

Aperitivo brands

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν πέρυσι, το απόλυτο trend για τις low alcohol επιλογές, τα Μεσογειακά Aperitif με βάση το κρασί, τα LOLEA έκλεψαν την παράσταση για άλλη μια χρονιά!

Στο Birra Bar, γνωρίσαμε την Birra Peroni, πουν από το 1846 παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% ιταλική βύνη. Διαθέσιμη στη HO.RE.CA ήταν και η Peroni Gran Riserva collection, με διάφορα στυλ μπύρας από όλο τον κόσμο αλλά και η Peroni Gluten-Free!

Aperitivo brands

Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε το νέο, πιο ξεχωριστό Lifestyle rosé κρασί, το Costa di Rose… με Brand Ambassador τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος και επισκέφθηκε το stand στην έκθεση!

Όσοι το δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν μιας και το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες. Είναι ένα ιδανικό κρασί τόσο για πριν το γεύμα, για να συνοδεύσει το αγαπημένο σας δείπνο, αλλά και για να το απολαύσετε ευχάριστα όλες τις ώρες. Υποδεχόμαστε το Costa Di Rose για να ζήσουμε…την πιο ροζ ώρα της ημέρας!

Επιπλέον, στο περίπτερο της Jacobs Douwe Egberts, στο Hall 1, στα booths B02/C01, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ιδανική after office πρόταση! Με την πιο ξεχωριστή δυνατή γεύση, το signature cocktail Carajillo με Licor 43 και Jacobs Espresso Selezione έγινε ανάρπαστο! Το νέο trend που λέγεται "Coffee Cocktails” αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews