Αγνοmarket: Όλα θέλουν αγάπη για να νοστιμέψουν!

AGNOMARKET MEAT

Αγάπη σημαίνει φροντίδα και τα Αγνοmarket σας την προσφέρουν καθημερινά, με φρέσκο κρέας και ανθρώπους που σας βοηθούν σε ό,τι ψάχνετε. 

Με μια μεγάλη ποικιλία σε κρέατα και λαχταριστά παρασκευάσματα, θα βρείτε τα καλύτερα για να τα απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας. Γιατί στα Αγνοmarket meat, η ποιότητα γίνεται παράδοση.

Επισκεφθείτε τις 6 υπεραγορές κρεάτων στην Αθήνα (Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Βύρωνας, Δάφνη, Περιστέρι, Πειραιάς) ή κάντε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, για να τη λάβετε την ίδια μέρα στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν.

Αποκτήστε την κάρτα μέλους MEAT BONUS CARD στο κοντινό σας κατάστημα για να απολαμβάνετε πολλά περισσότερα προνόμια με τις αγορές σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".

7 ευχές παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπληρωθούν με την υποστήριξη της Ginger Communications και του Φίλιππου Ιωάννου (aka Fipster)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Bazaar αγάπης, τo "Bazaraki Μας", συγκεντρώνοντας 32.384 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η ενέργεια βραβεύτηκε στην "Βραδιά του Ευχαριστώ" που πραγματοποίησε ο οργανισμός στο Μέγαρο Μουσικής.