"EΡΩΣ" Συλλογή Αγίου Βαλεντίνου

'EROS' ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ 2023 - ZOLOTAS

Ο Οίκος ZOLOTAS για να τιμήσει τον έρωτα και τη σημασία που έχει αυτός γι ατους ανθρώπους, σχεδίασε την μοναδική συλλογή "ΈΡΩΣ" εμπνευσμένη απότην ακαταμάχητη δύναμη της αγάπης.

Ο φτερωτός Θεός Έρωτας, που κατά την μυθολογία χτυπούσε με τα βέλη του δύο ανθρώπους και αυτοί ερωτεύονταν παράφορα. Θεοί και άνθρωποι γεμάτοι πάθη και αδυναμίες που ερωτεύονταν και γίνονταν δέσμιοι του πανάρχαιου έρωτα και του αρχέγονου πάθους.

Γιορτάζοντας την αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της, ο Οίκος ZOLOTAS εμπνεύστηκε από τον Μύθο του Έρωτα και δημιούργησε ένα μοναδικό φυλαχτό, απεικονίζοντας τον φτερωτό θεό με την ανίκητη δύναμή. Η μορφή του Έρωτα με το τόξο και τα βέλη αποτυπώνεται ανάγλυφα σε κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό 18κτ με διαμάντια, καθώς και σε ασήμι και ασήμι επίχρυσο. Φιλοτεχνημένο από τους χρυσοχόους του οίκου ZOLOTAS, το φυλαχτό "Έρως" είναι το ιδανικό δώρο για να επισφραγίσετε την αγάπη σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!