Η Imperial Tobacco μετασχηματίζεται και μετονομάζεται σε Imperial Brands

Imperial Tobacco

H Imperial Tobacco Hellas είναι μία από τις κορυφαίες καπνοβιομηχανίες στην χώρα μας και αποτελεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες το Διοικητικό Κέντρο του Ομίλου της Imperial στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, υπεύθυνη για 12 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Κόσοβο, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Κύπρος, Μάλτα).

Η εταιρία έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια δυναμικά στις κατηγορίες Ηλεκτρονικών τσιγάρων και Θερμαινόμενων Προϊόντων Καπνού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελλάδα επιλέχθηκε από τον Όμιλο ως μία από τις 2 χώρες στον κόσμο για το επιτυχημένο πιλοτικό λανσάρισμα των Προϊόντων Θερμαινόμενου Καπνού Pulze και iD.

Η ελληνική εταιρεία μετασχηματίζεται με γρήγορους ρυθμούς και μετονομάζεται σε Imperial Brands Hellas, πρωταγωνιστώντας στον επιχειρηματικό μετασχηματισμό του Ομίλου και θέλοντας η επωνυμία της να αντικατοπτρίζει τη δυναμική της παρουσία στα Προϊόντα Νέας Γενιάς.

Αλέξανδρος Καμάρας

Ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με την ευκαιρία της παρουσίασης στην Ελλάδα του νέου ονόματος της εταιρίας αλλά και της νέας Συσκευής Θερμαινόμενου Καπνού Pulze 2.0, δήλωσε: "Επενδύουμε συστηματικά στην καινοτομία και δημιουργούμε Προϊόντα Νέας Γενιάς που έχουν δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την υγεία. Xάρη στα νέα μας Προϊόντα Θερμαινόμενου Καπνού και Ατμίσματος προσφέρουμε στους Έλληνες καπνιστές νέες επιλογές, εναλλακτικές του καπνίσματος. Χαράζουμε έτσι το δρόμο για ένα πιο υγιές μέλλον, υλοποιώντας το Όραμά μας. Η διαρκής εξέλιξη μας οδηγεί στο αύριο, που αξίζει να είναι καλύτερο!”

Η νέα Συσκευή Θερμαινόμενου Καπνού Pulze 2.0 προσφέρει 25+ χρήσεις με 1 φόρτιση για απόλαυση χωρίς διαλείμματα. Διαθέτει σύστημα επιλογής έντασης της γεύσης (πιο έντονη ή ήπια), είναι ιδιαίτερα κομψή, πρακτική (όλα-σε-μία Συσκευή), καθαρίζεται εύκολα και κυκλοφορεί σε 3 υπέροχα χρώματα.

Η Συσκευή Pulze 2.0 χρησιμοποιείται με τις Ράβδους Θερμαινόμενου Καπνού iD, που είναι διαθέσιμες σε 9 γεύσεις, από τους δημιουργούς των Τσιγάρων Davidoff.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".