Για 5η χρονιά "Μια ελπίδα γεννιέται!" από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Την 5 η χρονιά υλοποίησής του διανύει το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Μια ελπίδα γεννιέται!" της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ, με στόχο την ενθάρρυνση των γεννήσεων σε απομακρυσμένες ηπειρωτικές περιοχές στην Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία "Μια ελπίδα γεννιέται!", που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018, αναπτύσσεται στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει διαχρονικά η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην ελληνική οικογένεια και κοινωνία και την κάλυψη μεγάλων κοινωνικών και εθνικών αναγκών. Μέσω του προγράμματος η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. σκοπεύει να συμβάλει στη μείωση της υπογεννητικότητας, η οποία τείνει πλέον να οδηγεί τη χώρα μας σε δημογραφικό αδιέξοδο. Στηρίζει τις γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες στις περιοχές αυτές, καλύπτοντας τα έξοδα προγεννητικού ελέγχου και τοκετού. Επίσης, αναλαμβάνει την κάλυψη των βρεφικών τροφών των μωρών που γεννιούνται μέσω του προγράμματος, για τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεργάζεται με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis που δραστηριοποιείται εντατικά στον τομέα της υπογεννητικότητας. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 90 χωριά στις Περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου και ειδικότερα στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, σε 14 Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων, Καρπενησίου, Δωρίδος, Λαμιέων, Μακρακώμης και Καρύστου, αντίστοιχα. Κοινός παρονομαστής των απομακρυσμένων αυτών χωριών είναι ότι παρουσίαζαν αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων. Ήδη με τις γεννήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο του προγράμματος, τα ποσοστά αυτά αρχίζουν να αναστρέφονται και η ελπίδα να γεννιέται. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις οικογένειες αποκτούν και δεύτερο μωρό, μέσω του προγράμματος! Επίσης, μέχρι σήμερα η εταιρία έχει διαθέσει πάνω από 150.000 γεύματα βρεφικού γάλατος και βρεφικής κρέμας ΓΙΩΤΗΣ.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τις γεννήσεις στην Ελλάδα, μέσα από το Πρόγραμμα "Μια ελπίδα γεννιέται!".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο "Ανοιχτή Αγκαλιά" και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Ενίσχυσε με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό την κινητή μονάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου "Υποστηρίζουμε τη Ζωή".