Μια βραδιά με τον Λάκη Γαβαλά στην Ιταλική Πρεσβεία

Λάκης Γαβαλάς

Ο Gianmaria Cesari και ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους από τον χώρο των Media, των επιχειρήσεων, της εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας σε μία ξεχωριστή βραδιά στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα. 

Ως Brand Αmbassador του ιταλικού ροζέ κρασιού, Costa Di Rose, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε όχι μόνο για την φινετσάτη γεύση του, αλλά και για την σημασία που έχει να επενδύουν ξένοι επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά: "Από την δική μου πλευρά προσπαθώ να στηρίζω ως Brand Ambassador ενέργειες που στρέφουν τα βλέμματα στην Ελλάδα και χτίζουν γέφυρες με σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Umberto Cesari", είπε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους καλεσμένους να πιουν ροζέ: "Drink rosè to be osè". 

Λάκης Γαβαλάς

Η Πρέσβυς της Ιταλίας στην Ελλάδα, Patrizia Falcinelli τίμησε την βραδιά με την παρουσία της και απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας ότι το Costa Di Rose αποτελεί το πρώτο ροζέ κρασί που έχει παραχθεί από σταφύλια Sangiovese. 

Ο Gianmaria Cesari ιδιοκτήτης της Umberto Cesari, βρέθηκε στην Ελλάδα για το λανσάρισμα του Costa Di Rose. Ο κ. Cesari μίλησε για την αξία του να μοιράζεται κανείς ένα καλό ποτήρι κρασί: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ροζέ που θα φέρνει χαρά", είπε και συμπλήρωσε: "όταν με ρωτάνε τί είναι το Costa Di Rose, αυτό που απαντώ είναι η ευχαρίστηση". Στην συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το Costa Di Rose, συνοδεία τυπικών ιταλικών γεύσεων. 

Λάκης Γαβαλάς

Το Costa Di Rose είναι ένα ροζέ, από σταφύλια Sangiovese, που καλλιεργείται σε αμπελώνες μέσης ηλικίας 10 ετών. Το άρωμά του παραπέμπει σε φρούτα όπως βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, κεράσια και άγριες φράουλες. Είναι δροσερό, κομψό και φρουτώδες με νότες παπαρούνας και επίγευση κερασιού στο φινίρισμα. Την εισαγωγή και διανομή του στην Ελλάδα έχει αναλάβει αποκλειστικά η Granikal.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η The Walt Disney Company και το National Geographic γιορτάζουν το μήνα της γης με τη νέα παγκόσμια καμπάνια "το Σπίτι μας"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.