Ολοκληρώθηκαν τα Famous Comedy Nights από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας*

Famous Comedy Nights από το Famous Grouse

Με ένα Χριστουγεννιάτικο Famous Comedy Night στο Faust, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, και άκρως γιορτινή διάθεση έριξαν αυλαία οι 6 βραδιές κωμωδίας, που διοργάνωσε το Famous Grouse για το κοινό.  

Famous Comedy Nights από το Famous Grouse

Σε μία εποχή που το χιούμορ είναι απαραίτητο, 23 αγαπημένοι κωμικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρέσυραν το κοινό σε 6 μοναδικές βραδιές γεμάτες γέλιο, καθεμία με διαφορετικό line up, όλες όμως με την ίδια μοναδική ενέργεια. Με κεντρικά πρόσωπα τους Λάμπρο Φισφή και  Δημήτρη Μακαλιά, από τη σκηνή του Famous Comedy Nights πέρασαν οι Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Χάρης Νταρζάνος, Κατερίνα Βρανά, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μάριος Δημητρόπουλος, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Θωμάς Ζάμπρας, Πάρις Ρούπος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Ηλίας Φουντούλης, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ανδρέας Πασπάτης, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης και Θάνος Αυγερινός.  

Famous Comedy Nights από το Famous Grouse

Τις μοναδικές στιγμές κωμωδίας συνόδευσαν old time classic & twisted προτάσεις σερβιρίσματος με Famous Grouse, δημιουργίες από τον Brand Ambassador Θοδωρή Αναγνώστου, προσφέροντας στο κοινό εναλλακτικές επιλογές για να απολαύσει ξανά το ουίσκι όπως εκείνο επιθυμεί. 

Τα Famous Comedy Nights, από το Famous Grouse, το Νο1 ουίσκι της Σκωτίας, πρόσφεραν άπλετο γέλιο στο κοινό, που τα αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά, σε κάποιο bar κοντά σου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".