Ένας γιορτινός κόσμος από τον οίκο L’Occitane

Ο γαλλικός οίκος L’Occitane En Provence παρουσίασε τις νέες Festive Limited Edition συλλογές Green Chestnut και Golden Shea Latte.

Ένας γιορτινός κόσμος από τον οίκο L’Occitane

Σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, ο οίκος L’Occitane En Provence παρουσίασε τις νέες συλλεκτικές Χριστουγεννιάτικες συλλογές, προσκαλώντας τους καλεσμένους να εισέλθουν σε έναν κόσμο θαυμάτων. Εκεί που τα πολύτιμα αρώματα συναντιούνται και αναμειγνύονται, δημιουργώντας υπέροχους συνδυασμούς που ηρεμούν τις αισθήσεις.

Ένας γιορτινός κόσμος από τον οίκο L’Occitane

Σε έξι διαφορετικά σημεία πώλησης του οίκου, λαμπεροί καλεσμένοι όπως beauty editors, influencers αλλά και προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες Χριστουγγενιάτικες συλλογές Green Chestnut & Shea Golden Latte και να δημιουργήσουν προσωποποιημένα δώρα με τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Ένας γιορτινός κόσμος από τον οίκο L’Occitane

Κατά τη διάρκεια των events οι καλεσμένοι δοκίμασαν το νέο διαγνωστικό μηχάνημα του οίκου, Face Care Diagnosis Device. Πραγματοποιώντας μια διάγνωση υψηλής ανάλυσης των χαρακτηριστικών της επιδερμίδας τους σε έξι σημεία ενδιαφέροντος: Ενυδάτωση & Ελαστικότητα, Σμήγμα, Πόρους, Μελανίνη, Ρυτίδες και Ευαισθησία. Ολοκληρώνοντας την αξιολόγηση σε λίγα μόλις λεπτά και με τη βοήθεια μιας εξειδικευμένης συμβούλου L’Occitane, οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για το ιδανικό πρόγραμμα φροντίδας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας τους.

Ένας γιορτινός κόσμος από τον οίκο L’Occitane

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Η Kaiser μετατρέπει και φέτος την Τσικνοπέμπτη στην απόλυτη BBQ εμπειρία!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά BBQ δώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2023

EssenceMediacom: το νέο breakthrough agency με 120 γραφεία παγκοσμίως

Το νεότερο agency της GroupM δημιουργείται με σκοπό την ανίχνευση νέων ευκαιριών για τους διαφημιζόμενους και προσφέρει πραγματικές integrated λύσεις media.

Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας!

Στην ΙΚΕΑ η νέα συλλογή υποδέχεται την άνεση και τη λειτουργικότητα με προτάσεις που χαρακτηρίζονται από το στιλ και το προσιτό design.

"Για Πάντα Μαζί": Τα νέα καπάκια της Coca-Cola στην Ελλάδα είναι μη αποσπώμενα για ευκολότερη συλλογή και ανακύκλωση

Η αλλαγή ξεκινάει από τις αρχές Φεβρουαρίου με την Coca-Cola Regular και σταδιακά θα υλοποιηθεί σε όλα τα αγαπημένα μας αναψυκτικά.