Miele | MEC | Ιωαννίδης Masterclass

Για να γίνει κάποιος master στην τέχνη του, θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία.

Miele | MEC | Ιωαννίδης Masterclass

Ο Chef Ambassador της Miele, Πάνος Ιωαννίδης, το απέδειξε στο νέο Miele Experience Center στην Αθήνα. Εδώ, ξεκίνησε το πρώτο masterclass του Πάνου Ιωαννίδη με τη συντροφιά των μαγειρικών του φίλων. Στο πρώτο session, δοκιμάσαμε ριζότο με σπαρράγια και lime. Φυσικά οι προηγμένες τεχνολογικά συσκευές μαγειρικής Miele βοήθησαν τον Chef να πετύχει την ιδανική εκτέλεση της συνταγής. 

Ξεκινήσαμε την προετοιμασία καραμελώνοντας τέλεια τα λαχανικά για την παρασκευή του ριζότο στον φούρνο Η 7860 BPX και παρακολουθήσαμε την εξέλιξη του ψησίματος μέσω της κάμερας που υπάρχει εντός του θαλάμου του φούρνου από το κινητό μας μέσω του Miele app. Όλη η διαδικασία μαγειρέματος έγινε στην εστία KMDA 7476, η οποία διαθέτει ενσωματωμένο απορροφητήρα υψηλής απορροφητικής ισχύος. Σοτάραμε το ριζότο στην εντατική βαθμίδα της εστίας , η οποία έχει ισχύ ικανή να βράσει ένα λίτρο νερό σε μόλις 3 λεπτά. Τελειώσαμε το ριζότο με την λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας η οποία βοηθάει να επιτευχθεί το τέλειο δέσιμο του φαγητού χωρίς να το κάψει. 

Για το σερβίρισμα ετοιμάστηκαν σπαράγγια στον φούρνο ατμού DGC 7860X σε αυτόματο πρόγραμμα ειδικό για σπαράγγια στο οποίο χρησιμοποιείται η τεχνολογία Dual Steam που προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή του ατμού επιτυγχάνοντας τέλειο και υγιεινό αποτέλεσμα. Το ριζότο ταιριάζει τέλεια με το κατάλληλο κρασί για αυτό κι εμείς το συνοδέψαμε κατά την γευστική δοκιμή με λευκό κρασί που βρισκόταν στην τέλεια θερμοκρασία αφού είχε συντηρηθεί στον συντηρητή κρασιών CVT 2672 που διαθέτει 3 ζώνες συντήρησης και sommelier set για το σερβίρισμα. 

Το masterclass είναι σίγουρο πως είχε άρωμα δεξιοτεχνίας και άρτιας ποιότητας. Οι συσκευές Miele αποτέλεσαν καταλυτικό παράγοντα στο μαγειρικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένες συσκευές με βραβευμένο design και διάρκεια στον χρόνο (πάνω από 20 χρόνια). Οι συσκευές πάντα εξυπηρετούν το όραμά μας για την βιωσιμότητα και προσφέρουν πάντα υψηλή ενεργειακή απόδοση. 

Σας προσκαλούμε και εσάς να ανακαλύψετε από κοντά τα προηγμένα μοντέλα της Miele και να ανακαλύψετε την μοναδική τεχνολογία τους σε μία μοναδική & premium εμπειρία.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής στο νέο Miele Experience Center στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 69, Δαχτυλίδι. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".