Το ROL "πρωταγωνιστεί" ξανά, 60 χρόνια μετά, στην παράσταση "Ο Μπακαλόγατος", στο θέατρο "Πειραιώς 131"

Το ROL της εταιρείας ROLCO, τιμά τη θέση του στην ιστορία με τον διαχρονικό του χαρακτήρα και «πρωταγωνιστεί» ξανά μετά από 60 χρόνια, στη θεατρική παράσταση της σπαρταριστής κωμωδίας «Ο Μπακαλόγατος».

To ROL πρωταγωνιστεί ξανά 60 χρόνια μετά στην παράσταση ο Μπακαλόγατος

Το ROL της εταιρείας ROLCO, τιμά τη θέση του στην ιστορία με τον διαχρονικό του χαρακτήρα και "πρωταγωνιστεί" ξανά μετά από 60 χρόνια, στη θεατρική παράσταση της σπαρταριστής κωμωδίας "Ο Μπακαλόγατος", που αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του Ντίνου Κατσουρίδη.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση αναβιώνει μνήμες και στιγμές ενός από τα πιο κλασσικά και δημοφιλή ελληνικά κινηματογραφικά έργα, με τη σκηνή του θεάτρου "Πειραιώς 131" να μετατρέπεται στο γνώριμο μπακάλικο, όπου εργάζεται ο "Ζήκος". Το ROL, ένα διαχρονικό αλλά και εμβληματικό προϊόν που συνόδεψε την καθημερινότητα πολλών γενιών, δεσπόζει ακριβώς όπως και τότε 60 χρόνια πριν, τόσο στο ταμείο όσο και στα ράφια του μπακάλικου, πλαισιώνοντας εκπληκτικά τις θρυλικές ατάκες του "Ζήκου" και των υπολοίπων πρωταγωνιστών.

Αποδεικνύοντας την προσήλωση του brand, αλλά και της ROLCO στον πολιτισμό και τις τέχνες, το ROL υποστηρίζει την παράσταση που έχει ανέβει από την Πέμπτη 13.10.2022 σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, στο θέατρο "Πειραιώς 131" και μας καλεί να γελάσουμε με την καρδιά μας ξανά μέσα στο πιο δημοφιλές μπακάλικο του ελληνικού κινηματογράφου!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.rolco.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/11/2022

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!

Η πρώτη σειρά PLAYMOBIL από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Τώρα τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν μερικά από τα πιο θαυμαστά μέρη του πλανήτη μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων PLAYMOBIL Wiltopia.

PARTY REDEFINED YOUR WAY: Ορίζουμε ξανά τη μουσική, την τέχνη, την πόλη, το party

Πώς θα όριζες το τέλειο party; Τι υλικά θα πρόσθετες σε μια βραδιά που θες να σου μείνει αξέχαστη; Ποιες εμπειρίες γεμίζουν τον δικό σου προσωπικό χάρτη στιγμών; Είσαι έτοιμος/η για ένα party που τα ορίζει όλα από την αρχή;

ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEF-NEF HOMEWARE & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της NEF-NEF Homeware, με είδη λευκών ειδών, διακόσμησης και αξεσουάρ για τα Χριστούγεννα.

Η NESPRESSO PROFESSIONAL συμμετέχειστη XENIA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η Nespresso Professional, πιστή στον στόχο της να προσφέρει βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες, δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Xenia, την πιο πλήρη και premium έκθεση, στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Miele | MEC | Ιωαννίδης Masterclass

Για να γίνει κάποιος master στην τέχνη του, θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία.