H Interamerican στηρίζει το περιοδικό δρόμου "Σχεδία" για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Η Interamerican με τον εθελοντισμό να αποτελεί στοιχείο της εταιρικής της κουλτούρας έχει αναπτύξει από το 2007 μια σταθερή, πολυετή σχέση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Διογένης» και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».

Interamerican

Η Interamerican με τον εθελοντισμό να αποτελεί στοιχείο της εταιρικής της κουλτούρας έχει αναπτύξει από το 2007 μια σταθερή, πολυετή σχέση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Διογένης" και το περιοδικό δρόμου "Σχεδία", σε μια προσπάθεια  αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Συγκεκριμένα, η Interamerican παρέχει προστατευόμενο πόστο για διαπιστευμένους πωλητές του περιοδικού δρόμου "Σχεδία", φιλοξενώντας τους μια φορά τον μήνα στα κεντρικά γραφεία της. Με την πρωτοβουλία αυτή, γινεται ευρύτερα γνωστό το κοινωνικό έργο της "Σχεδίας" για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ ενισχύεται το εισόδημα των ανθρώπων της, που εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας -εκτός δρόμου- και αμέριστης κοινωνικής αποδοχής. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στην Interamerican, φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο συμμετέχουν στην εθελοντική  δράση "Πωλητής για μια ώρα" και  προωθούν οι ιδιοι το περιοδικό.

Interamerican

Παράληλα, η εταιρία, αξιοποιώντας τις υπηρεσίες και τις δομές που έχει, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, περιουσίας, αυτοκινήτου και υπηρεσίας υγείας  καλύπτοντας συνολικά τις ασφαλιστικές ανάγκες του οργανισμού και των ωφελούμενών του.

O Χρήστος Αλεφάντης Ιδρυτής και Διευθυντής Σύνταξης της ΜΚΟ "Διογένης" ανέφερε σχετικά: "Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Τόσα είναι τα χρόνια που η Interamerican, οι άνθρωποι της τόσο σημαντικής αυτής εταιρίας με το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο, είναι κοντά στο περιοδικό δρόμου "Σχεδία", στην εθνική αστέγων και στο πρόγραμμα κοινωνικού ποδοσφαίρου "Γκολ στη Φτώχεια". Με την υποστήριξή τους η Ιωάννα, η Αγγελική, ο Θανάσης, ο Σάκης, και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ποδοσφαιρικού ταλέντου -μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ομάδα- έχουν πια να διηγηθούν χαρούμενες ιστορίες. Έχουν καταφέρει νίκες όχι μόνο ποδοσφαιρικές, αλλά νίκες ζωής. Θα σας είμαστε πάντα ευγνώμονες. Όλοι μας."

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/11/2022

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!

Η πρώτη σειρά PLAYMOBIL από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Τώρα τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν μερικά από τα πιο θαυμαστά μέρη του πλανήτη μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων PLAYMOBIL Wiltopia.

PARTY REDEFINED YOUR WAY: Ορίζουμε ξανά τη μουσική, την τέχνη, την πόλη, το party

Πώς θα όριζες το τέλειο party; Τι υλικά θα πρόσθετες σε μια βραδιά που θες να σου μείνει αξέχαστη; Ποιες εμπειρίες γεμίζουν τον δικό σου προσωπικό χάρτη στιγμών; Είσαι έτοιμος/η για ένα party που τα ορίζει όλα από την αρχή;

ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEF-NEF HOMEWARE & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της NEF-NEF Homeware, με είδη λευκών ειδών, διακόσμησης και αξεσουάρ για τα Χριστούγεννα.

Η NESPRESSO PROFESSIONAL συμμετέχειστη XENIA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η Nespresso Professional, πιστή στον στόχο της να προσφέρει βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες, δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Xenia, την πιο πλήρη και premium έκθεση, στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Miele | MEC | Ιωαννίδης Masterclass

Για να γίνει κάποιος master στην τέχνη του, θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία.