Σάρωσε τα βραβεία "Greek Hospitality Awards 2022" η Puro Management Agency

Με τιμητική διάκριση "Greek Hospitality Rising Star" βραβεύτηκε o Federico Santos, CEO και ιδρυτής της εταιρείας.

«Greek Hospitality Awards 2022» Puro Management Agency

Με 19 βραβεία στα "Greek Hospitality Awards 2022", τα οποία διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από την ETHOS MEDIA, διακρίθηκαν φέτος η Puro Management Agency και τα υπό διαχείριση ξενοδοχεία της εταιρείας.

Ειδικότερα, η Puro Management Agency απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία:

Gold Tourism Award στην κατηγορία "Best Hotel Sales Representative Company"
Silver Tourism Award στην κατηγορία "Best Hotel Management Consultant"
Silver Tourism Award στην κατηγορία "Best Greek Hotel Marketing Strategy”

Με τιμητική διάκριση "Greek Hospitality Rising Star" βραβεύτηκε o Federico Santos, CEO και ιδρυτής της εταιρείας. Βραβεία απονεμήθηκαν και στα ακόλουθα συνεργαζόμενα, με την Puro Management Agency, ξενοδοχεία:

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Aeolis Tinos Suites στις κατηγορίες "Best Greek LGTB Hotel” & " Best Greek Hotel Restaurant”, ασημένιο στις κατηγορίες "Best Greek Honeymoon Resort” & "Best Greek Boutique Resort” και χάλκινο στην κατηγορία "Best Greek Design Resort”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Aeonic Suites & Spa στην κατηγορία "Best Greek Hotel Spa” και ασημένιο στις κατηγορίες "Best Greek New Boutique Resort” & "Best Greek All Suites Resort”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο 3 Pines Design Living στις κατηγορίες "Best Greek Design City Hotel” & "Best Greek Green City Hotel”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Living Theros Luxury Suites στην κατηγορία "Best Greek Hotel Tailor-Made Guest Experience” και ασημένιο στην κατηγορία "Best Greek Design Resort”

Ασημένιο Βραβείο στο ξενοδοχείο Searocks Exclusive Villas Resort στην κατηγορία "Best Greek View Resort” και χάλκινο στην κατηγορία "Best Greek Villas & Holiday Homes”

Ασημένιο Βραβείο στο ξενοδοχείο Epic Mykonos στην κατηγορία "Best Greek View Resort”

Η Puro Management Agency  προσφέρει πλήρως προσωποποιημένες κι εξατομικευμένες υπηρεσίες στον κλάδο του hospitality management καθώς συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, το πάθος, την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει με το φάσμα υπηρεσιών που παρέχει. Οι λέξεις πρωτοπορία, οργάνωση και συνέπεια χαρακτηρίζουν αναμφισβήτητα το έργο της εταιρείας.

Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η Puro Management Agency αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στην διαχείριση ξενοδοχείων στον ελληνικό τουριστικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Federico Santos δήλωσε μετά την βράβευση: "Οι σημερινές τιμητικές διακρίσεις είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας μας να αναβαθμίσουμε τον ελληνικό τουρισμό. Η Puro Management Agency ξεκίνησε εν μέσω της πανδημίας σε μια πρωτόγνωρη συνθήκη για τα παγκόσμια δεδομένα. Όλα είχαν "παγώσει" και η ελληνική οικονομία είχε πληγεί ακόμα περισσότερο. Εμείς, όμως, δεν το βάλαμε κάτω. Μπορέσαμε με το θάρρος, την επιμονή και την αγάπη μας να ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα και να εδραιωθούμε. Γεννηθήκαμε στα "δύσκολα" για τα "δύσκολα". Αγκαλιάσαμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, επιλέξαμε Έλληνες συνεργάτες και υποστηρίξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική βιομηχανία. Η φιλοσοφία μας άλλωστε επικεντρώνεται σε οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Τέλος, θα ήθελα να κλείσω ότι οι καταστάσεις μπορεί να μην δείχνουν πάντα ιδανικές, αποτελούν όμως μοναδικές ευκαιρίες προκειμένου να επιτεύξουμε τους στόχους μας και να ανθίσουμε περισσότερο".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".