Σάρωσε τα βραβεία "Greek Hospitality Awards 2022" η Puro Management Agency

Με τιμητική διάκριση "Greek Hospitality Rising Star" βραβεύτηκε o Federico Santos, CEO και ιδρυτής της εταιρείας.

«Greek Hospitality Awards 2022» Puro Management Agency

Με 19 βραβεία στα "Greek Hospitality Awards 2022", τα οποία διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από την ETHOS MEDIA, διακρίθηκαν φέτος η Puro Management Agency και τα υπό διαχείριση ξενοδοχεία της εταιρείας.

Ειδικότερα, η Puro Management Agency απέσπασε τα ακόλουθα βραβεία:

Gold Tourism Award στην κατηγορία "Best Hotel Sales Representative Company"
Silver Tourism Award στην κατηγορία "Best Hotel Management Consultant"
Silver Tourism Award στην κατηγορία "Best Greek Hotel Marketing Strategy”

Με τιμητική διάκριση "Greek Hospitality Rising Star" βραβεύτηκε o Federico Santos, CEO και ιδρυτής της εταιρείας. Βραβεία απονεμήθηκαν και στα ακόλουθα συνεργαζόμενα, με την Puro Management Agency, ξενοδοχεία:

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Aeolis Tinos Suites στις κατηγορίες "Best Greek LGTB Hotel” & " Best Greek Hotel Restaurant”, ασημένιο στις κατηγορίες "Best Greek Honeymoon Resort” & "Best Greek Boutique Resort” και χάλκινο στην κατηγορία "Best Greek Design Resort”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Aeonic Suites & Spa στην κατηγορία "Best Greek Hotel Spa” και ασημένιο στις κατηγορίες "Best Greek New Boutique Resort” & "Best Greek All Suites Resort”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο 3 Pines Design Living στις κατηγορίες "Best Greek Design City Hotel” & "Best Greek Green City Hotel”

Χρυσό Βραβείο για το ξενοδοχείο Living Theros Luxury Suites στην κατηγορία "Best Greek Hotel Tailor-Made Guest Experience” και ασημένιο στην κατηγορία "Best Greek Design Resort”

Ασημένιο Βραβείο στο ξενοδοχείο Searocks Exclusive Villas Resort στην κατηγορία "Best Greek View Resort” και χάλκινο στην κατηγορία "Best Greek Villas & Holiday Homes”

Ασημένιο Βραβείο στο ξενοδοχείο Epic Mykonos στην κατηγορία "Best Greek View Resort”

Η Puro Management Agency  προσφέρει πλήρως προσωποποιημένες κι εξατομικευμένες υπηρεσίες στον κλάδο του hospitality management καθώς συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, το πάθος, την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει με το φάσμα υπηρεσιών που παρέχει. Οι λέξεις πρωτοπορία, οργάνωση και συνέπεια χαρακτηρίζουν αναμφισβήτητα το έργο της εταιρείας.

Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η Puro Management Agency αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στην διαχείριση ξενοδοχείων στον ελληνικό τουριστικό κλάδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Federico Santos δήλωσε μετά την βράβευση: "Οι σημερινές τιμητικές διακρίσεις είναι το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας μας να αναβαθμίσουμε τον ελληνικό τουρισμό. Η Puro Management Agency ξεκίνησε εν μέσω της πανδημίας σε μια πρωτόγνωρη συνθήκη για τα παγκόσμια δεδομένα. Όλα είχαν "παγώσει" και η ελληνική οικονομία είχε πληγεί ακόμα περισσότερο. Εμείς, όμως, δεν το βάλαμε κάτω. Μπορέσαμε με το θάρρος, την επιμονή και την αγάπη μας να ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα και να εδραιωθούμε. Γεννηθήκαμε στα "δύσκολα" για τα "δύσκολα". Αγκαλιάσαμε τις ελληνικές επιχειρήσεις, επιλέξαμε Έλληνες συνεργάτες και υποστηρίξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική βιομηχανία. Η φιλοσοφία μας άλλωστε επικεντρώνεται σε οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν και την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Τέλος, θα ήθελα να κλείσω ότι οι καταστάσεις μπορεί να μην δείχνουν πάντα ιδανικές, αποτελούν όμως μοναδικές ευκαιρίες προκειμένου να επιτεύξουμε τους στόχους μας και να ανθίσουμε περισσότερο".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΟ LICOR 43, #1 PREMIUM ΙΣΠΑΝΙΚΟ LIQUEUR ΣΤΟ PORTFOLIO ΤΗΣ GRANIKAL

Η GRANIKAL επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ισπανικό όμιλο Zamora και μετά το Martin Miller’s Gin και την Lolea, γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας του Licor 43!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/11/2022

Mångata Projekt: Οι Έλληνες DJs και παραγωγοί Τάσος Φιλίππου και Θάνος Μακρής στα λαμπερά εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στη Saatchi Gallery που διοργάνωσε ο οίκος Bulgari

Ο οίκος Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis, που προέκυψε από τη συνεργασία με τον Refik Anadol και πραγματοποιήθηκε στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο προσελκύοντας τον διεθνή Τύπο, πολλούς celebrities και φίλους του αναγνωρισμένου οίκου.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional, tbh –true beautiful honest, επιστρέφει ανανεωμένη και βελτιωμένη προκειμένου να προσφέρει μία ενισχυμένη, αληθινή, όμορφη και ειλικρινή εμπειρία που ξεκινάει από μέσα και επεκτείνεται προς τα έξω.

November to Remember!

Αλλάξτε διάθεση επιλέγοντας key pieces από τη συλλογή NEF- NEF Homeware, που θα ανανεώσουν κάθε χώρο του σπιτιού με έκπτωση έως 50%!

Η Disney, λανσάρει το μαγικό τελευταίο μέρος της τριλογίας Χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων "Από την οικογένειά μας στη δική σας", υποστηρίζοντας το Make-A-Wish

"Το Δώρο" είναι μια ιστορία συντροφικότητας, η οποία για ακόμα μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη μας οικογένεια – όπου αυτή τη φορά προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό ενός νέου μέλους.

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!