H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 "Χιλιόμετρα Προσφοράς"

Περισσότερες από 1.870 συμμετοχές, εργαζομένων και των οικογενειών τους, έγιναν προσφορά από τη METRO για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη!

H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 «Χιλιόμετρα Προσφοράς»

Η METRO Running Team, είναι η ομάδα δρομέων της METRO που συμμετέχουν στο δρομικό της κίνημα από το 2017. Εργαζόμενοι της εταιρείας, με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε επιλεγμένους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, με την εταιρεία να αναλαμβάνει το συνολικό κόστος των συμμετοχών. Με αυτή την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι, διανύουν (τρέχοντας ή περπατώντας) "Χιλιόμετρα Προσφοράς" που μετατρέπονται σε δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε επιλεγμένους Φορείς, στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων.

Συνολικά, μέσα στο 2022, περισσότεροι από 1.870 εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους, συμμετείχαν σε πέντε αγώνες, διανύοντας 6.800 Χιλιόμετρα Προσφοράς και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχών. Αναλυτικότερα για το 2022, η METRO Running Team συμμετείχε στους εξής δρομικούς αγώνες:

1. Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα, με 90 συμμετοχές
2. Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος" στη Θεσσαλονίκη, με
230 συμμετοχές
3. Race for the Cure στην Αθήνα, με 900 συμμετοχές
4. Run Greece Πάτρας, με 290 συμμετοχές
5. Run Greece Ιωαννίνων, με 360 συμμετοχές

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση, η METRO Running Team απέδειξε για μία ακόμη φορά την αξία της ομαδικής συμμετοχής για έναν καλό σκοπό, καθώς μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, στήριξε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων, το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, το Άλμα Ζωής, το Φωτεινό Αστέρι Πάτρας και τη Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων! Οι δωρεές στους επιλεγμένους φορείς, ξεπέρασαν τα 374 κιβώτια, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 4.000 τεμάχια προϊόντων, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες των ωφελούμενων!

Συνολικά, από το 2017 έως το 2022 οι συμμετοχές της METRO Running Team έχουν ξεπεράσει τις 13.000, από αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, και όλοι μαζί έχουν διανύσει 49.000 "Χιλιόμετρα Προσφοράς", στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ιδρύματα και φορείς επιστρέφοντας αξία στις τοπικές κοινωνίες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΟ LICOR 43, #1 PREMIUM ΙΣΠΑΝΙΚΟ LIQUEUR ΣΤΟ PORTFOLIO ΤΗΣ GRANIKAL

Η GRANIKAL επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ισπανικό όμιλο Zamora και μετά το Martin Miller’s Gin και την Lolea, γίνεται ο αποκλειστικός εισαγωγέας & διανομέας του Licor 43!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/11/2022

Mångata Projekt: Οι Έλληνες DJs και παραγωγοί Τάσος Φιλίππου και Θάνος Μακρής στα λαμπερά εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στη Saatchi Gallery που διοργάνωσε ο οίκος Bulgari

Ο οίκος Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis, που προέκυψε από τη συνεργασία με τον Refik Anadol και πραγματοποιήθηκε στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο προσελκύοντας τον διεθνή Τύπο, πολλούς celebrities και φίλους του αναγνωρισμένου οίκου.

Γνωρίστε τη ΝΕΑ tbh – true beautiful honest από τη Schwarzkopf Professional!

Η πολυδιάστατη μόνιμη βαφή μαλλιών της Schwarzkopf Professional, tbh –true beautiful honest, επιστρέφει ανανεωμένη και βελτιωμένη προκειμένου να προσφέρει μία ενισχυμένη, αληθινή, όμορφη και ειλικρινή εμπειρία που ξεκινάει από μέσα και επεκτείνεται προς τα έξω.

November to Remember!

Αλλάξτε διάθεση επιλέγοντας key pieces από τη συλλογή NEF- NEF Homeware, που θα ανανεώσουν κάθε χώρο του σπιτιού με έκπτωση έως 50%!

Η Disney, λανσάρει το μαγικό τελευταίο μέρος της τριλογίας Χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων "Από την οικογένειά μας στη δική σας", υποστηρίζοντας το Make-A-Wish

"Το Δώρο" είναι μια ιστορία συντροφικότητας, η οποία για ακόμα μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη μας οικογένεια – όπου αυτή τη φορά προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό ενός νέου μέλους.

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!