H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 "Χιλιόμετρα Προσφοράς"

Περισσότερες από 1.870 συμμετοχές, εργαζομένων και των οικογενειών τους, έγιναν προσφορά από τη METRO για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη!

H METRO Running Team μέσα στο 2022, διένυσε 6.800 «Χιλιόμετρα Προσφοράς»

Η METRO Running Team, είναι η ομάδα δρομέων της METRO που συμμετέχουν στο δρομικό της κίνημα από το 2017. Εργαζόμενοι της εταιρείας, με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε επιλεγμένους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, με την εταιρεία να αναλαμβάνει το συνολικό κόστος των συμμετοχών. Με αυτή την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι, διανύουν (τρέχοντας ή περπατώντας) "Χιλιόμετρα Προσφοράς" που μετατρέπονται σε δωρεές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε επιλεγμένους Φορείς, στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων.

Συνολικά, μέσα στο 2022, περισσότεροι από 1.870 εργαζόμενοι και μέλη των οικογενειών τους, συμμετείχαν σε πέντε αγώνες, διανύοντας 6.800 Χιλιόμετρα Προσφοράς και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχών. Αναλυτικότερα για το 2022, η METRO Running Team συμμετείχε στους εξής δρομικούς αγώνες:

1. Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα, με 90 συμμετοχές
2. Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος" στη Θεσσαλονίκη, με
230 συμμετοχές
3. Race for the Cure στην Αθήνα, με 900 συμμετοχές
4. Run Greece Πάτρας, με 290 συμμετοχές
5. Run Greece Ιωαννίνων, με 360 συμμετοχές

Με σύμμαχο τη θετική διάθεση, η METRO Running Team απέδειξε για μία ακόμη φορά την αξία της ομαδικής συμμετοχής για έναν καλό σκοπό, καθώς μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, στήριξε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων, το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης, το Άλμα Ζωής, το Φωτεινό Αστέρι Πάτρας και τη Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων! Οι δωρεές στους επιλεγμένους φορείς, ξεπέρασαν τα 374 κιβώτια, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 4.000 τεμάχια προϊόντων, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες των ωφελούμενων!

Συνολικά, από το 2017 έως το 2022 οι συμμετοχές της METRO Running Team έχουν ξεπεράσει τις 13.000, από αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, και όλοι μαζί έχουν διανύσει 49.000 "Χιλιόμετρα Προσφοράς", στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ιδρύματα και φορείς επιστρέφοντας αξία στις τοπικές κοινωνίες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!