#CupsideDown: Ο καφές από άλλη οπτική γωνία!

Ο illy σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Matteo Attruia σχεδίασε ένα νέο limited edition αναποδογυρισμένο φλιτζάνι με στόχο να δώσει την νέα αυτή οπτική στην κατανάλωση του καφέ.

illy Cupside Down

Την 1η Οκτωβρίου και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα καφέ o illy εγκαινίασε την νέα επικοινωνιακή εκστρατεία #cupsidedown, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της κυκλικής οικονομίαςως εναλλακτική λύση στο μοντέλο γραμμικής οικονομίας. Με το #cupsidedown o illy τονίζει την ανάγκη αυτής της αλλαγής και σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Matteo Attruia σχεδίασε ένα νέο limited edition αναποδογυρισμένο φλιτζάνι με στόχο να δώσει την νέα αυτή οπτική στην κατανάλωση του καφέ.

illy Cupside Down

Έτσι, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, το Μετρό του Συντάγματος ντύθηκε στα χρώματα του illy με τα βήματα των επισκεπτών να κατευθύνονται αποκλειστικά στο ειδικά σχεδιασμένο corner illy. Εκεί, οι λάτρεις του καφέ και όλοι οι επισκέπτες του Μετρό ενημερώθηκαν σχετικά με την νέα καμπάνια #cupsidedown που έχει ως στόχο να αποδείξει πως η κατανάλωση του καφέ δεν αφορά μόνο στην γεύση αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια σημαντική πράξη ευθύνης προς το περιβάλλον. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το νέο limited edition αναποδογυρισμένο φλιτζάνι που τράβηξε τα βλέμματα ενώ απολάμβαναν έναν μοναδικό καφέ illy που αποτέλεσε ιδανικό εφόδιο για να ξεκινήσουν όμορφα την ημέρα τους.

illy Cupside Down

Η εκστρατεία #cupsidedown πλαισιώθηκε με δυναμικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό περιεχόμενο στα SoME κανάλια του illy_greeceκαι από πλήθος επώνυμων influencers οι οποίοι ενημέρωσαν τους followers τους για την νέα καμπάνια και τους παρακίνησαν να δουν τον καφέ με μια νέα οπτική.

illy Cupside Down

illy Cupside Down

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη αποτελεί εξαρχής βασική αρχή της illy caffè η οποία έχει αναπτύξει ένα επιχειρηματικό μοντέλο βασισμένο στη βιώσιμη ποιότητα. Η illy caffè, ως κοινωφελής οργανισμός και έχοντας την πιστοποίηση B-Corp, πιστεύει ακράδαντα στην ανάγκη δημιουργίας ενός συστήματος που μπορεί να αναγεννηθεί από μόνο του, εξασφαλίζοντας την ευημερία των ανθρώπων και του πλανήτη. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τους καλλιεργητές καφέ, παρέχοντας εκπαίδευση για την επίτευξη βιώσιμης ποιότητας και υποστηρίζοντας έργα που δημιουργούν αξία για τις τοπικές κοινότητες και το περιβάλλον. Η illy caffè έχει ως στόχο να απαλλαγεί από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2033, εφαρμόζοντας ένα κυκλικό και αναγεννητικό μοντέλο που μπορεί να δεσμεύσει τον άνθρακα κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού της μέσω της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μειώνοντας τις επιπτώσεις κάθε στοιχείου σε όλο το κύκλο παραγωγής, από τα προϊόντα έως τη συσκευασία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκστρατεία #cupsidedown μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ήρθε το Samsung Black Friday

Μοναδικές προσφορές από το Samsung eShop μέχρι τις 28 Νοεμβρίου

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/11/2022

Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!

IPhone 14 και αφυγραντήρες Inventor περιμένουν τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να ανακαλύψουν τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα, στην πιο "μαύρη" μέρα του χρόνου για τις τιμές!

Η πρώτη σειρά PLAYMOBIL από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Τώρα τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν μερικά από τα πιο θαυμαστά μέρη του πλανήτη μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων PLAYMOBIL Wiltopia.

PARTY REDEFINED YOUR WAY: Ορίζουμε ξανά τη μουσική, την τέχνη, την πόλη, το party

Πώς θα όριζες το τέλειο party; Τι υλικά θα πρόσθετες σε μια βραδιά που θες να σου μείνει αξέχαστη; Ποιες εμπειρίες γεμίζουν τον δικό σου προσωπικό χάρτη στιγμών; Είσαι έτοιμος/η για ένα party που τα ορίζει όλα από την αρχή;

ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ NEF-NEF HOMEWARE & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή της NEF-NEF Homeware, με είδη λευκών ειδών, διακόσμησης και αξεσουάρ για τα Χριστούγεννα.

Η NESPRESSO PROFESSIONAL συμμετέχειστη XENIA, τη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η Nespresso Professional, πιστή στον στόχο της να προσφέρει βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες, δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Xenia, την πιο πλήρη και premium έκθεση, στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Miele | MEC | Ιωαννίδης Masterclass

Για να γίνει κάποιος master στην τέχνη του, θέλει και τα κατάλληλα εργαλεία.