Με τα SalmonPocket η TRATA βάζει το σολομό στην καθημερινή μας διατροφή

Η νέα πρακτική συσκευασία του σολομού, σε δυο υπέροχες γεύσεις, έρχεται να φέρει την ισορροπία στη διατροφή μας.

τρατα

H αγαπημένη ελληνική μάρκα ΤRATA, πιστή στην υπόσχεση της, συνεχίζει να προσφέρει τα πάντα γύρω από το ψάρι και δε σταματά να εξελίσσεται, δημιουργώντας νέα προϊόντα που ακούν & απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Αυτή τη φορά, ο σολομός που αποτελεί φυσική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, έρχεται σε νέα συσκευασία, ιδανική για εύκολη μεταφορά.    

Τα νέα SalmonPocket είναι η "θρεπτική δύναμη στην τσέπη μας".  Μέσα από τις ολόφρεσκες, πολύχρωμες και πρακτικές συσκευασίες, η TRATA βάζει το σολομό στην καθημερινή μας διατροφή, καθώς πλέον γίνεται πιο εύκολο από ποτέ, να έχουμε παντού μαζί μας ένα SalmonPocket, από τη δουλειά, την εκδρομή, ακόμα και το γυμναστήριο. Το εύκολο άνοιγμα, και ότι δεν χρειάζεται στράγγισμα κάνει την απόλαυση του σολομού εύκολη γρήγορη και προσιτή.

Τα SalmonPocket της TRATA έρχονται σε δύο υπέροχες γευστικές επιλογές. Τα ζουμερά κομμάτια από φιλέτα σολομού σε νερό που μπορούν να απογειώσουν γευστικά & θρεπτικά τα σάντουιτς μας και να μας προσφέρουν ένα γρήγορο και εύκολο σνακ και τα καπνιστά κομμάτια από φιλέτα σολομού που αναδύουν τα αρώματα του ξύλου, προσδίδουν ένα γήινο χαρακτήρα και μια εκλεπτυσμένη ισορροπία και μπορούν να αποτελέσουν μόνα τους ένα υγιεινό και γευστικό σνακ ή να γίνουν το ιδανικό ταίρι της μακαρονάδας.

Ανακαλύψτε τις νέες συσκευασίες στα ράφια των Super Market και απολαύστε καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή με την υπογραφή της TRATA.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews