Ρούμι Nusa Caña: Από την Ινδονησία με αγάπη!

Το Nusa Caña γεννήθηκε ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρούμι στην Ινδονησία.

ρουμι

Το Nusa Caña Tropical Island Rum είναι ένα ρούμι με καταγωγή από την Ινδονησία το οποίο παράγεται από εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η Ινδονησία έχει μακρά ιστορία στην καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου όπως επίσης και στην παραγωγή αλκοόλ διαφόρων τύπων. Το Ινδονησιακό ρούμι κατασκευαζόταν στην Ινδονησία και πωλούνταν στην Ευρώπη από το 1641. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ινδονησιακό ρούμι έφτανε στην Ευρώπη μετά από 9 μήνες θαλάσσιου ταξιδιού ανάμεσα σε υψηλές θερμοκρασίες και συνεχή κίνηση στα βαρέλια και για το λόγο αυτό το θεωρούσαν παλαιωμένο & εκλεπτυσμένο.

Το Nusa στα Ινδονησιακά σημαίνει "Νησί". Το Caña στα Ισπανικά σημαίνει "Ρούμι". Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το όνομά Nusa Caña ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρούμι στην Ινδονησία.

Το Nusa Caña έχει αρώματα από  ζαχαροκάλαμο, μπανάνα, καρύδα & μπαχαρικά. Όσο αφορά τη γεύση ξεκινάει με την αίσθηση φρέσκου ζαχαροκάλαμου και άγουρης καρύδας ενώ αναδύονται νότες από ώριμο ξηρό ξύλο, βανίλια και ψημένα φύλλα μπανάνας. Τέλος, χαρακτηρίζεται από εκπληκτικά ομαλό τελείωμα με γεμάτο μεστό σώμα και παρατεταμένη γεύση ζαχαροκάλαμου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Fashion Shopping Days στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Ανακαλύψτε προσφορές έως -80% πιο φθηνά σε αγαπημένα brands

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/03/2023

Η dermagenetic διοργάνωσε SKINCARE SPECIAL EVENT αφιερωμένο στην υγεία του δέρματος

Το πρωτοποριακό brand στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής, μας έδωσε τις λύσεις που αναζητούσαμε για τη σωστή καθημερινή θεραπεία του δέρματος.

Η Lidl Official Partner του UEFA EURO 2024ΤΜ

Η συνεργασία ξεκινά φέτος, με την έναρξη των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό καθιστά τη Lidl παγκόσμιο συνεργάτη της UEFA τόσο για τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά το 2023 και το 2024 όσο και για την τελική διοργάνωση το 2024.