Ρούμι Nusa Caña: Από την Ινδονησία με αγάπη!

Το Nusa Caña γεννήθηκε ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρούμι στην Ινδονησία.

ρουμι

Το Nusa Caña Tropical Island Rum είναι ένα ρούμι με καταγωγή από την Ινδονησία το οποίο παράγεται από εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η Ινδονησία έχει μακρά ιστορία στην καλλιέργεια ζαχαροκάλαμου όπως επίσης και στην παραγωγή αλκοόλ διαφόρων τύπων. Το Ινδονησιακό ρούμι κατασκευαζόταν στην Ινδονησία και πωλούνταν στην Ευρώπη από το 1641. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ινδονησιακό ρούμι έφτανε στην Ευρώπη μετά από 9 μήνες θαλάσσιου ταξιδιού ανάμεσα σε υψηλές θερμοκρασίες και συνεχή κίνηση στα βαρέλια και για το λόγο αυτό το θεωρούσαν παλαιωμένο & εκλεπτυσμένο.

Το Nusa στα Ινδονησιακά σημαίνει "Νησί". Το Caña στα Ισπανικά σημαίνει "Ρούμι". Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το όνομά Nusa Caña ώστε να θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία της παραγωγής ρούμι στην Ινδονησία.

Το Nusa Caña έχει αρώματα από  ζαχαροκάλαμο, μπανάνα, καρύδα & μπαχαρικά. Όσο αφορά τη γεύση ξεκινάει με την αίσθηση φρέσκου ζαχαροκάλαμου και άγουρης καρύδας ενώ αναδύονται νότες από ώριμο ξηρό ξύλο, βανίλια και ψημένα φύλλα μπανάνας. Τέλος, χαρακτηρίζεται από εκπληκτικά ομαλό τελείωμα με γεμάτο μεστό σώμα και παρατεταμένη γεύση ζαχαροκάλαμου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024