Διπλή διάκριση υψηλής γεύσης για το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βραβεύεται στο διεθνή θεσμό Superior Taste Awards 2022 λαμβάνοντας το Superior Taste Award με 2 αστέρια.

ΠΙΝΔΟΣ

Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ συνεχίζει να ξεχωρίζει για την αξεπέραστη γεύση και μοναδική ποιότητα, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στην διεθνή και εγχώρια αγορά της γαστρονομίας.

Για μια ακόμα χρονιά, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ βραβεύεται στο διεθνή θεσμό Superior Taste Awards 2022 λαμβάνοντας  το Superior Taste Award με 2 αστέρια. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της εγγύησης ονομασίας προέλευσης που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ προσφέρει, καθώς η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού, μέσω μιας απαιτητικής διαδικασίας 3 σταδίων, αξιολόγησε και βράβευσε το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ με το ανώτερο βραβείο γεύσης iTQi.

Επιπλέον, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ έλαβε μία εξίσου σημαντική βράβευση στα βραβεία Chef’s Choice Awards στην κατηγορία poultry products, όπου διακεκριμένοι γαστρονόμοι της Ελλάδας, μέσα από μία "τυφλή" μαγειρική διαδικασία, το ανέδειξαν ως μια κορυφαία πρόταση πρώτης ύλης για τις δημιουργίες των Ελλήνων σεφ.

Οι ανωτέρω βραβεύσεις έρχονται ως επιστέγασμα της ξεχωριστής ποιότητας και γεύσης του κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ εκτρέφονται σε ορεινές φάρμες του Ν. Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ., για χρονικό διάστημα άνω των 65 ημερών. Ο τρόπος και το περιβάλλον εκτροφής τους (με πρόσβαση σε υπαίθριο χώρο βόσκησης, τηρουμένων αυστηρών προδιαγραφών ευζωίας των πτηνών) συμβάλλουν στην υψηλή φυσική άμυνα των κοτόπουλων ελεύθερης βοσκής, την υψηλή περιεκτικότητα τους σε πρωτεΐνη, αλλά και την έντονη γεύση και άρωμα, που τα διαφοροποιεί γευστικά. Τρέφονται με 100% φυτικές πιστοποιημένες τροφές, από τον κρατικό φορέα AGROCERT, με το καλαμπόκι να καλύπτει το υψηλότερο ποσοστό των τροφών αυτών και να τους προσδίδει το χαρακτηριστικό έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο διατηρείται και μετά το μαγείρεμα. Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζονται αυστηροί έλεγχοι, προσαρμοσμένοι στο πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2018, ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και θρεπτικής αξίας προϊόντα.

Η αξεπέραστη γευστική εμπειρία, η ποιότητα, η νοστιμιά και η ασφάλεια προέλευσής του, καθιστούν το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ πρώτο και στις προτιμήσεις διεθνών και Ελλήνων ειδικών της γαστρονομίας, αλλά και πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΑ BATH & BODY WORKS ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός, ήρθε στην Ελλάδα με δύο νέα φυσικά καταστήματα στο The Mall Athens και το notos Θεσσαλονίκης.

"ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ" Η νέα ταινία του Βασίλη Μαζωμένου

Πρεμιέρα στην Αθήνα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις αίθουσες STUDIO New Star Art Cinema & ΑΝΔΟΡΑ.

Η Aveda ανακοινώνει την πιστοποίηση B Corp™, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή της εδώ και πάνω από 40 χρόνια στη φροντίδα του πλανήτη

Η Aveda, παγκόσμιος ηγέτης στη βιωσιμότητα και Vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών, εντάσσεται στις επιχειρήσεις που θέτουν υψηλά standards κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων, διαφάνειας και υπευθυνότητας.

H Lidl Ελλάς σταθερά "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ελλάδα

Η βράβευση για 7η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασίας με επίκεντρο τους ανθρώπους.