Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin!

Το Hendrick's NEPTUNIA Gin είναι η νέα, απολαυστικά δροσερή Limited Edition πρόταση από τη Μaster Distiller του Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, που αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική μαγεία της θάλασσας σε ένα τζιν.

hendricks

Το Hendrick's NEPTUNIA Gin είναι η νέα, απολαυστικά δροσερή Limited Edition πρόταση από τη Μaster Distiller του Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, που αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική μαγεία της θάλασσας σε ένα τζιν.

Έμπνευσή του ήταν το μελωδικό τραγούδι των κυμάτων, το οποίο μάγεψε την Lesley κατά τις μακρινές βόλτες της στις παραλίες της Σκωτίας, χώρα καταγωγής του Hendrick’s Gin. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στη χημεία, την εμπειρία της στους πειραματισμούς και το πάθος της για τους συνδυασμούς βοτάνων, η Lesley αιχμαλώτισε αυτήν τη μαγική αίσθηση και την εμφιάλωσε σε ένα τζιν.

Πιστό στον ασυνήθιστο χαρακτήρα του Hendrick’s, με ένα πρόσθετο μίγμα παραθαλάσσιων βοτάνων της περιοχής, το Hendrick’s NEPTUNIA Gin συνδυάζει ένα απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών με μια ιδιαίτερη πινελιά μακρινής θαλάσσιας αύρας.

Γευστικά χαρακτηριστικά του Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Άρωμα: Διαποτίζεται από το βαθύ άρωμα μιας βόλτας στην παραλία και ισορροπεί με φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών, ενώ δεν ξεχνά μια μικρή υπόκλιση στο κλασικό γευστικό προφίλ του Hendrick's Gin.

Γεύση: Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας της αρκεύθου παρατείνεται χάρη στις βαθιές γήινες νότες από τα φυτά των ακτών της περιοχής, τον φρέσκο χαρακτήρα των παραθαλάσσιων βοτάνων και το χαρακτηριστικά καθαρό και απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών.

Συνδυάζεται εκλεκτά με premium tonic και μια φέτα αγγούρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Marketnews

NEO ANTHΛIAKO ΠΡΟΣΩΠΟΥ UV FACE LUMINOUS630 SPF50

Προστατεύει την επιδερμίδα από την αντηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα αποτρέπει και μειώνει εμφανώς τις πανάδες που προκαλούνται από τον ήλιο!

23/06/2022

Η NUXE ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ MERVEILLANCE LIFT

ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ MERVEILLANCE LIFT, THN NEA ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ.

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ AΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η URIAGE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ DNA ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΤΟ BLUE LIGHT, KAI ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ.

ELIT MARTINI MASTERS 2022

O διεθνής διαγωνισμός elit™ vodka επιστρέφει και καλεί τους επαγγελματίες να δημιουργήσουν το Martini της νέας εποχής, με sustainable twist

Protergia Sun Save

Οικονομία και Ενεργειακή αυτονομία με τη δύναμη του ήλιου

Συνεργασία Oμίλου Μotor Oil και Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Ο Όμιλος Motor Oil συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του καινοτόμου στρατηγικού του πλάνου και συνεργάζεται με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), με στόχο την πιλοτική εφαρμογή και ωρίμανση προϊόντων εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας στους τομείς της ενεργειακής μετάβασης, αλλά και του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου.

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: "Νέα σχολική χρονιά – Back to school"

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή.