Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin!

Το Hendrick's NEPTUNIA Gin είναι η νέα, απολαυστικά δροσερή Limited Edition πρόταση από τη Μaster Distiller του Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, που αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική μαγεία της θάλασσας σε ένα τζιν.

hendricks

Το Hendrick's NEPTUNIA Gin είναι η νέα, απολαυστικά δροσερή Limited Edition πρόταση από τη Μaster Distiller του Hendrick’s Gin, Lesley Gracie, που αιχμαλωτίζει τη σαγηνευτική μαγεία της θάλασσας σε ένα τζιν.

Έμπνευσή του ήταν το μελωδικό τραγούδι των κυμάτων, το οποίο μάγεψε την Lesley κατά τις μακρινές βόλτες της στις παραλίες της Σκωτίας, χώρα καταγωγής του Hendrick’s Gin. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στη χημεία, την εμπειρία της στους πειραματισμούς και το πάθος της για τους συνδυασμούς βοτάνων, η Lesley αιχμαλώτισε αυτήν τη μαγική αίσθηση και την εμφιάλωσε σε ένα τζιν.

Πιστό στον ασυνήθιστο χαρακτήρα του Hendrick’s, με ένα πρόσθετο μίγμα παραθαλάσσιων βοτάνων της περιοχής, το Hendrick’s NEPTUNIA Gin συνδυάζει ένα απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών με μια ιδιαίτερη πινελιά μακρινής θαλάσσιας αύρας.

Γευστικά χαρακτηριστικά του Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Άρωμα: Διαποτίζεται από το βαθύ άρωμα μιας βόλτας στην παραλία και ισορροπεί με φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών, ενώ δεν ξεχνά μια μικρή υπόκλιση στο κλασικό γευστικό προφίλ του Hendrick's Gin.

Γεύση: Ο σαγηνευτικός χαρακτήρας της αρκεύθου παρατείνεται χάρη στις βαθιές γήινες νότες από τα φυτά των ακτών της περιοχής, τον φρέσκο χαρακτήρα των παραθαλάσσιων βοτάνων και το χαρακτηριστικά καθαρό και απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών.

Συνδυάζεται εκλεκτά με premium tonic και μια φέτα αγγούρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ανηφορίζοντας στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" της Σάμου

Ιδιαίτερο το γεωφυσικό ανάγλυφο της Σάμου με τις μεγάλες κλίσεις του εδάφους, επιβλητικούς ορεινούς όγκους, χωριά-αετοφωλιές και κατοίκους εργατικούς που αγαπούν την καλλιέργεια του μοσχάτου, σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς. Ελάτε μαζί μας, να ανηφορίσουμε στους αμπελώνες των "Αρχέγονων Εδαφών" του Συνεταιρισμού της Σάμου, ένα κρασί που μένει αξέχαστο!

Η Garnier γιορτάζει την Ημέρα της Γης καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο

Πάρε κι εσύ μέρος στον καθαρισμό την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9π.μ.

10 years Spetsathlon

10 χρόνια γεμάτα μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.