Η NUXE ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ MERVEILLANCE LIFT

ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ MERVEILLANCE LIFT, THN NEA ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ.

nuxe

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ MERVEILLANCE LIFT, THN NEA ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΡΥΤΙΔΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΥΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ CLEAN BEAUTY ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ, ΜΕ VEGAN, ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 96% ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΥΛΙΚΑ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΙΣΗΣ, ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΥΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΦΡΕΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ WHITE MUSK.

TO CHLORELLA VULGARIS, ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΥΚΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. : Η NUXE ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ CHLORELLA VULGARIS, ENA ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.5 ΔΙΣΕΚΑΤ. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑ (ΛΟΥΤΕΪΝΗ), ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑ 4 ΝΕΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

ΜΙΑ MADE IN FRANCE ‘ΠΡΑΣΙΝΗ΄ΕΚΧΥΛΙΣΗ. : ΤA ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΜΙΚΡΟΦΥΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΗ ΣΕ ΒΙΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΞΑΓΩΓΕΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΡΟΗ ΥΠΕΡΚΡΙΣΙΜΟΥ CO2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΦΥΚΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΝΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΥΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΚΑΙ  ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΧΛΩΡΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ: TO CO2 ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΥΚΗ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. : Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ MERVEILLANCE LIFT ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ : ΥΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΕ ΥΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ : ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΥΦΗΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΨΕΓΑΔΕΙΑΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ. 71% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΟΡΘΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΥΦΗ : ΑΥΤΗ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ, Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΦΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΤΟΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟ 64%(1) ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.

ΕΛΑΙΟ SERUM ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ SERUM ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΜΕ 100% ΕΝΕΡΓΗ ΥΦΗ. ΜΟΝΟ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ, +32%(3) ΠΙΟ  ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΔΕΡΜΑ! ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΝΕΟΤΕΡΟ.

ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΑ  ΜΑΤΙΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ  ΡΥΤΙΔΕΣ, ΤΟ  ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ  ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ(1).  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΑΝΟΡΘΩΜΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ 94% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΛΕΣ.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ : ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΕΣ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

ΤΑ BATH & BODY WORKS ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο απόλυτος αρωματικός προορισμός, ήρθε στην Ελλάδα με δύο νέα φυσικά καταστήματα στο The Mall Athens και το notos Θεσσαλονίκης.

"ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ" Η νέα ταινία του Βασίλη Μαζωμένου

Πρεμιέρα στην Αθήνα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις αίθουσες STUDIO New Star Art Cinema & ΑΝΔΟΡΑ.

Η Aveda ανακοινώνει την πιστοποίηση B Corp™, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή της εδώ και πάνω από 40 χρόνια στη φροντίδα του πλανήτη

Η Aveda, παγκόσμιος ηγέτης στη βιωσιμότητα και Vegan μάρκα περιποίησης μαλλιών, εντάσσεται στις επιχειρήσεις που θέτουν υψηλά standards κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων, διαφάνειας και υπευθυνότητας.

H Lidl Ελλάς σταθερά "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ελλάδα

Η βράβευση για 7η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασίας με επίκεντρο τους ανθρώπους.