ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ AΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η URIAGE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ DNA ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΤΟ BLUE LIGHT, KAI ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ.

urage

Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  AΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ  NΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΥΓΕΙΑ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, Η URIAGE, ΕΝΑ BRAND ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑ, BARIÉSUN. ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΤΟ 2022, Η URIAGE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ DNA ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΤΟ BLUE LIGHT, KAI  ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ.

BARIÉSUN, ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕΙΡΑ

Το να προσφέρει αντηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας με ευχάριστες υφές, που είναι μέρος μιας φιλικής προς το περιβάλλον προσέγγισης, είναι η πρόκληση που τα  δερματολογικά εργαστήρια της Uriage αντιμετώπισαν με επιτυχία με τη σειρά Bariésun.
Ο τομέας της ευχαρίστησης είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς ακόμα και τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα είναι αποτελεσματικά μόνο εάν αρκετή ποσότητα εφαρμόζεται τακτικά. Μist, σπρέι, λοσιόν, κρέμα με χρώμα ή χωρίς, fluid - λεπτόρρευστο, στικ... Η Uriage προσφέρει πληθώρα υφών που καλύπτει όλες τις ανάγκες και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους (παιδιά και δέρμα δυσανεκτικό
στον ήλιο). Τα ελκυστικά τους αρώματα, που συνδυάζουν φρουτώδεις νότες με musk, βανίλια, και πορτοκάλι, σε προσκαλούν να τα χρησιμοποιήσεις!

Η ΣΕΙΡΑ BARIÉSUN ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ LOOK

Νέα βασική σύνθεση, νέα συσκευασία... Της αξίζει επίσης μια νέα εικαστική εμφάνιση! Η Bariésun απέκτησε μια πιο μοντέρνα, φρέσκια και πιο φανερή εμφάνιση, που τονίζει ακόμα περισσότερο τη δερματολογική εξειδίκευση του brand. O δείκτης προστασιάς SPF συμπεριλαμβάνεται μόνιμα σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν προστασία απέναντι σε UVA+UVB και στο blue light) και η τεχνολογία SKIN SHIELD τονίζεται με μια μπλε σημαία. Το σήμα του Ocean Respect είναι επίσης εμφανές. Το χρώμα της συσκευασίας επίσης βοηθάει στον διαχωρισμό της κατηγορίας του προϊόντος: Το κίτρινο χρησιμοποιείται στα αντηλιακά με οργανικά φίλτρα, το λευκό για αντηλιακά με φυσικά φίλτρα και το μπλε για προϊόντα περιποίησης μετά την έκθεση στον ήλιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Το ULTIMATE EXPERIENCE για 7η χρονιά στο ISLAND, από τα Holmes Place!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των 6 πρώτων χρόνων, το all-day event ''The Ultimate Fitness Experience @ Island'', διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία outdoor fitness, γεμάτη δράση, ένταση, αποσυμπίεση και συγκινήσεις!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024