Το Schweppes δίνει χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι!

Στο καλοκαιρινό party του Schweppes η απόλαυση είχε χαρακτήρα και αυθεντικές στιγμές διασκέδασης.

schweppes

Το Schweppes συνοδεύει και φέτος τις καλοκαιρινές μας στιγμές και δημιουργεί μία σειρά από μοναδικά summer parties, γεμάτα μουσική, και δροσιστικά Schweppes cocktails με φόντο το ηλιοβασίλεμα. 

Η αρχή έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου με το πρώτο summer party, που πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα Αλίμου και χάρισε σε περισσότερους από 50 παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν εκπρόσωποι των media και καλλιτέχνες, αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν καλλιτέχνες και celebrities, όπως o Αργύρης Πανταζάρας και η Μαίρη Ταλαιπώρου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το "παρών" σε ένα από τα πιο απολαυστικά parties του φετινού καλοκαιριού. Ιδιαίτερο χαρακτήρα στη βραδιά έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη που ταξίδεψε με τις μουσικές και τη φωνή της το κοινό.

Το party αυτό αποτελεί απλώς μία πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν, καθώς από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου το πιο εκλεκτό αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, προσκαλεί το κοινό να δηλώσει συμμετοχή σε μοναδικά summer parties και να διεκδικήσει μία διπλή πρόκληση, μέσα από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στη σελίδα του Schweppes στο Instagram.

Η Μαίρη Ταλαιπώρου, Schweppes Head brand ambassador ανέφερε σχετικά: "Για εμένα το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με στιγμές μοναδικές, στιγμές χαρακτήρα και δροσιστικές φυσαλίδες. Φέτος, σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό εν πλω, παρέα με το Schweppes, έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε δροσιστικά cocktails με χαρακτήρα. Η αρχή που έγινε ήταν μοναδική και η συνέχεια που έπεται θα είναι μαγική. Είμαι πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ αυτό το brand μπροστά και πίσω από το μπαρ"

Άφησε το χαρακτήρα σου να "μιλήσει", κάνε τη δική σου μοναδική επιλογή και ετοιμάσου να ανακαλύψεις τον καλοκαιρινό μαγικό κόσμο του Schweppes!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".

Η THE WALT DISNEY COMPANY ΚΑΙ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"

Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες περιεχομένου καθώς και τη συλλογή "το Σπίτι μας" που είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Η νέα εποχή της Taft από τον Schwarzkopf!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Το πιο iconic Street Runway Show από τα adidas Originals

Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς, με ένα Fashion Show που εξελίχθηκε στο απόλυτο Block Party!