ΦΕΤΟΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ RIVER WEST

Είμαστε OPEN στη διασκέδαση, OPEN στην ευεξία, OPEN στο παιχνίδι, OPEN στο θέαμα, OPEN στην καλοπέραση!

riverwest

Το φετινό καλοκαίρι στο RIVER WEST είναι OPEN και γεμάτο δωρεάν δράσεις για όλους. Μία ανοιχτή καλοκαιρινή γιορτή στην πόλη, με καμβά τους νέους χώρους του RIVER WEST OPEN, με θέαμα, παιχνίδι και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν. Θερινό σινεμά, πρωτότυπα, διασκεδαστικά workouts αλλά και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά οι κύριοι άξονες του φετινού προγράμματος για το OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του RIVER WEST.

Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του RIVER WEST. Αναλυτικά:

  • Το θερινό Σινεμά στο Αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τις 10 Ιουλίου, θα κρατάει παρέα σε μικρούς και μεγάλους με αγαπημένες παιδικές ταινίες.
  • To Σάββατο 25 Ιουνίου, οι μικροί chef ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη μαγειρική και ανακαλύπτουν τεχνικές και συνταγές σε συνεργασία με τη Σχολή Μαγειρικής Kids Cooking Club.
  • Την Κυριακή 3 Ιουλίου, το παιχνίδι αποκτά ξεχωριστό νόημα με το WWF. Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δράσεις και ένα μοναδικό πρόγραμμα με την επιμέλεια του οργανισμού, μαθαίνουν για τα απειλούμενα είδη αλλά και για το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Ταυτόχρονα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα του RIVER WEST έχει και fun προτάσεις ευεξίας και για τους μεγαλύτερους επισκέπτες, που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Μαρία ΛουΐΖα Βουρου παραδίδει ένα δημιουργικό session "Sunset Yogilates” που μας βοηθά να αντιληφθούμε την δύναμη που κρύβει το σώμα μας.

Όλο το πρόγραμμα δράσεων "OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” είναι ανοιχτό για όλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την είσοδο στα events. Πάρτε και εσείς μέρος και ζήστε την πιο OPEN εμπειρία στο RIVER WEST.

Αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων OPEN ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:

  • Θερινό Σινεμά, κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και τις 12 Ιουλίου στις 21.00- Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε αγαπημένες παιδικές ταινίες
  • Μαθήματα μαγειρικής με το Kids Cooking Club, Σάββατο 25 Ιουνίου  10.30-14:30 - Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN οι μικροί chef ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους
  • Παίζουμε και μαθαίνουμε με το WWF, Κυριακή 3 Ιουλίου "Οικολογικό Αποτύπωμα" από τις 11.00 - Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN η γνώση γίνεται παιχνίδι με τo WWF
  • Sunset Yogilates με τη Μαρία Λουΐζα Βούρου, Τρίτη 21 Ιουνίου στις 19.30 - Στο αμφιθέατρο του RIVER WEST OPEN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Marketnews

ANEK LINES : Συνταξιδιώτης του Παγκόσμιου Τροπαιούχου Διονύση Ξένου

Η ANEK LINES στέκεται διαχρονικά στο πλευρό νέων αθλητών και ανανεώνει, για μία ακόμα χρονιά, την χορηγία του Έλληνα καρακατέκα Διονύση Ξένου, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

29/06/2022

ΜΟΝΚΕΥ 47: Μια νύχτα στο δάσος του Μέλανα Δρυμού με την υπογραφή του πιο ξεχωριστού super premium gin

Οι εκλεκτοί επισκέπτες του "The Monkey Wunderbar" ανακάλυψαν τα μυστικά του Monkey 47 σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

KORRES Eau de Toilette : Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος.

H APIVITA γιορτάζει το ελληνικό καλοκαίρι

H APIVITA εγκαινίασε και επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι με ένα χαρούμενο πάρτι στην εξωτική αυλή της "Καραβαϊκής" στη Νέα Πεντέλη.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ MyETHNIKI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική καλωσορίζει το νέο μέλος της ψηφιακής της οικογένειας, εγκαινιάζοντας το νέο σύγχρονο portal πελατών της, MyEthniki.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… TRIUMPH SWIMWEAR!

Η νέα συλλογή Swimwear της Triumph SS22 με καινοτόμες τεχνολογίες κλέβει τις εντυπώσεις συνδυάζοντας μοναδικά την άνεση και το στυλ.