BOBBI BROWN : Real Nudes Collection

Η νέα Real Nudes Collection της Bobbi Brown, με τέσσερις νέες αποχρώσεις της αγαπημένης Highlighting Powder και τρεις του Crushed Oil-Infused Gloss με νέο shimmer φινίρισμα θα σας χαρίσει φέτος το καλοκαίρι τη λάμψη που ταιριάζει στον δικό σας τόνο επιδερμίδας.

bobbibrown

Glow All Nude.
NEA Real Nudes Collection
Ανακαλύψτε μοναδικούς τρόπους για λάμψη με nude αποχρώσεις, ιδανικές για κάθε
τόνο επιδερμίδας! Εμπνευσμένα από εσάς. Τελειοποιημένα από makeup artists.

Highlighting Powder
Συνεργαστήκαμε με τους makeup artists μας για να δημιουργήσουμε νέες αποχρώσεις της κορυφαίας μας Highlighting Powder, σχεδιασμένες για να κολακεύουν και να αναδεικνύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με μικροπέρλες σε μορφή σκόνης, η Highlighting Powder προσφέρει ένα φυσικά λαμπερό φινίρισμα, ενώ η υβριδική σύνθεσή της σε μορφή gel και πούδρας, εφαρμόζει άψογα για μια λεία και αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Crushed Oil-Infused Gloss
Το νέο Crushed Oil-Infused Gloss με νέο shimmer φινίρισμα, θα σας χαρίσει μοναδική λάμψη όλο το καλοκαίρι. Η θρεπτική σύνθεσή του εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια, χαρίζει διάρκεια και ολοκληρώνει το λαμπερό αποτέλεσμα με τις τρεις νέες μοναδικές αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Ένα Fashion Bazaar για καλό σκοπό που δεν πρέπει να χάσεις: 27 & 28 Απριλίου στο Ύψιλον για την στήριξη του Humanity Greece

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Απριλίου σε έναν από τους πιο δημιουργικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης, στο Ύψιλον από το Humanity Greece & την Νικόλ Παναγιώτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η Vans παρουσιάζει το ανανεωμένο Ultrarange Neo VR3.

Tο ανανεωμένο μοντέλο, το οποίο εξαρχής δημιουργήθηκε για όσους δεν σταματούν να εξερευνούν νέα μέρη, προσφέρει νέα εφαρμογή, βελτιωμένα υλικά και φρέσκα unisex χρώματα.

H PANDORA γιορτάζει το άνοιγμα του νέου της καταστήματος στη Γλυφάδα με ένα event έκπληξη

Μουσική και στυλ συναντιούνται σε ένα λαμπερό opening event με δημοφιλείς influencers, εκπλήξεις και αγαπημένες μουσικές με Live αναμετάδοση από τον Love Radio 97,5.

To grand opening του flagship store της, γιόρτασε η PUMA

Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο experiential opening event της PUMA.

ΠΑΣΧΑ 2024 "Cool Eggs" x "Eggs in Stripes"

Ο Οίκος ZOLOTAS υποδέχεται το φετινό Πάσχα με χρωματιστή διάθεση, παρουσιάζοντας τις αγαπημένες capsule συλλογές πολύτιμων αυγών κοσμημάτων "Eggs in Stripes" και "Cool Eggs".