Το αθηνόραμα κάθε Πέμπτη στα περίπτερα €3

ΤΕΥΧΟΣ 1012 | 3 - 9 Οκτωβρίου

Το αθηνόραμα κάθε Πέμπτη στα περίπτερα

Αυτήν την εβδομάδα

Τι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο του «Joker»;

Τι κρύβεται πίσω από το φαινόμενο του «Joker»;

Ένας από τους διασημότερους κακούς στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, ο εμβληματικός εχθρός του Μπάτμαν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και ο Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος γράφει για όλα όσα κάνουν τη νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς μια αντανάκλαση της εποχής μας.

Ο Κώστας Γαβράς μιλάει στο «α»

Ο Κώστας Γαβράς μιλάει στο «α»

Λίγες ώρες πριν από την πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην Αίθουσα» στην τελετή λήξης του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μιλήσαμε με τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη ο οποίος στα 86 χρόνια του εξακολουθεί να δημιουργεί πρωτοσέλιδα.

Ποιος είναι ο ρόλος της Στέγης;

Ποιος είναι ο ρόλος της Στέγης;

Η Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, κάνει αναδρομή στο έργο της Στέγης, θέτει τις νέες προτεραιότητες του πολιτιστικού οργανισμού και αποκαλύπτει καινούργιες, φιλόδοξες συνεργασίες και δράσεις.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι ο «Αρχιμάστορας Σόλνες»

Ο Γρ. Βαλτινός είναι ο «Αρχιμάστορας Σόλνες»

Πόσο γοητευτικό είναι το αδύνατο; Ο Γρηγόρης Βαλτινός μιλά στη Μαρία Κρύου με συγκίνηση για το διαχρονικό έργο του Ίψεν για την κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, το ρόλο που ερμηνεύει αλλά και για τους συμπρωταγωνιστές του.

Οι Diskotekken γιορτάζουν τα πέντε χρόνια τους

Οι Diskotekken γιορτάζουν τα πέντε χρόνια τους

Λίγο πριν το μεγάλο τους πάρτι στο «Six D.O.G.S.», o Παναγιώτης Μένεγος και ο Χρήστος Αγγελόπουλος μιλούν στο «α» για τα πράγματα που έχουν περάσει από τα μάτια και τα αφτιά τους στη μισή δεκαετία που διοργανώνουν το mobile party τους.

Χαβαλές και μπάλα μπαίνουν «Στο Πλεχτό»

Χαβαλές και μπάλα μπαίνουν «Στο Πλεχτό»

Οι Διομήδης Πιτουράς, Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας και Μάκης Παπασημακόπουλος, παρουσιαστές της πιο τρελής αθλητικής εκπομπής που προβάλλεται στο COSMOTE SPORTS 1HD, μοιράζονται στο «α» αστείες ποδοσφαιρο-ιστορίες.