Το αθηνόραμα κάθε Πέμπτη στα περίπτερα €3

ΤΕΥΧΟΣ 969 | 6 - 12 Δεκεμβρίου 2018

Το αθηνόραμα κάθε Πέμπτη στα περίπτερα

+ αθηνόραμα travel: The Winter Issue

Αν έχετε βαρεθεί τις προτάσεις που εμφανίζονται ξανά και ξανά τέτοια εποχή στις ταξιδιωτικές επιλογές, η χειμωνιάτικη έξτρα έκδοση του αθηνόραμα Travel που κυκλοφορεί την Πέμπτη 6/12 προαιρετικά μαζί με το αθηνόραμα (σε όλα τα περίπτερα, και τα δύο στην τιμή των €4/δωρεάν για τους συνδρομητές του α, όπως και όλες οι έξτρα εκδόσεις) έρχεται να σας δώσει έξυπνες ιδέες πέρα από τα κλασικά. Κάναμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη του 2019, βρεθήκαμε σε ανερχόμενες Ευρωπαϊκές πόλεις και σε μαγικές αγγλικές εξοχές, σε low budget αλλά και αρχοντικούς βουνίσιους θησαυρούς σε Ελλάδα και εξωτερικό και καταγράφουμε βιωματικά ρεπορτάζ για έξυπνα και προσιτά ταξίδια με ξεχωριστό χρώμα. Ετοιμάστε βαλίτσες!

Αυτήν την εβδομάδα

«Leonardo da Vinci-500 Years of Genius»

«Leonardo da Vinci-500 Years of Genius»

Η ιδιοφυΐα του Ντα Βίντσι ζωντανεύει στο Γκάζι μέσα από τη σπονδυλωτή ένωση τριών διαφορετικών εκθέσεων, αφιερωμένων σε μια από τις πιο αινιγματικές και πολυσχιδείς προσωπικότητες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Ο Χιροκάζου Κορεέντα μιλά στο «α»

Ο Χιροκάζου Κορεέντα μιλά στο «α»

Ο Ιάπωνας βετεράνος σκηνοθέτης μίλησε στον Χρήστο Μήτση στο περασμένο Φεστιβάλ Κανών, λίγο προτού σηκώσει τον Χρυσό Φοίνικα με τους «Κλέφτες Καταστημάτων», ένα γλυκόπικρο οικογενειακό δράμα.

Συνέντευξη με έναν «Συμβολαιογράφο»

Συνέντευξη με έναν «Συμβολαιογράφο»

Λίγο πριν ο Σταμάτης Φασουλής ανέβει στο θεατρικό σανίδι για να ερμηνεύσει τον «Συμβολαιογράφο» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή στο θέατρο Χώρα, μιλά στη Μαρία Κρύου για αυτόν τον ρόλο-πρόκληση.

Η Madeleine Peyroux σε εορταστικό live

Η Madeleine Peyroux σε εορταστικό live

Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού Madeleine Peyroux, με μια μουσική ταυτότητα που διευρύνει την έννοια της τζαζ, συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που δίνουν γιορτινό «παρών» στο Christmas Theater στο Γαλάτσι.

Ποια είναι η επόμενη μέρα του «Funky Gourmet»;

Ποια είναι η επόμενη μέρα του «Funky Gourmet»;

Οι Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος μιλούν στο «α» για επετειακό μενού που ετοιμάζουν λίγο πριν το κλείσιμο του εστιατορίου, αλλά και για τα φιλόδοξα σχέδιά τους σχετικά με το reopening του 2020.

Απόδραση στην Πάτρα

Απόδραση στην Πάτρα

Η όλο και πιο φρεσκαρισμένη πόλη της Πάτρας αλλάζει προφίλ και γίνεται ένας δελεαστικός προορισμός της διπλανής πόρτας, ιδανικός για weekends και τριήμερα ή ακόμη και για έναν καφέ και πάλι πίσω.