WandaVision τον Ιανουάριο

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Disney Plus από υλικό της Marvel επιτέλους στον ορίζοντα

Με τις πολύ μεγάλες καθυστερήσεις που προκάλεσε σε όλες σχεδόν τις παραγωγές ταινιών και τηλεοπτικών σειρών η πανδημία του COVID-19 δεν είχαμε αναβολές μόνο στο box office, αλλά και στο πρόγραμμα περιεχομένου Δικτυακών υπηρεσιών όπως οι Netflix, Disney Plus και Apple TV Plus. Και ναι μεν η Disney Plus κατόρθωσε να διευρύνει την πελατειακή της βάση πολύ γρήγορα (και) εξαιτίας της πανδημίας και της μεγάλης της βιβλιοθήκης από παρελθούσες εμπορικές επιτυχίες, όμως μεγάλο ποσοστό των συνδρομητών της δικαίως ζητά και νέο υλικό από αυτήν. Ε, το πρώτο βασισμένο στην πλέον πολύτιμη πηγή περιεχομένου αυτήν την στιγμή για την Disney, την Marvel Studios, δεν βρίσκεται πλέον μακριά. Και τυγχάνει να είναι το πλέον ενδιαφέρον τέτοιο υλικό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πως βρίσκεται στα πλάνα του αμερικανικού κολοσσού.

Πρόκειται για την σειρά WandaVision, η οποία θα εξελιχθεί σε 6 ωριαία επεισόδια και θα έχει άμεση σχέση με άλλες ταινίες ή σειρές που βρίσκονται στην επόμενη "φάση" (Phase 5) εξέλιξης του σύμπαντος της Marvel. Στο WandaVision πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν την Scarlett Witch και το Vision στις ταινίες των Avengers (Εlizabeth Olsen και Paul Bettany αντίστοιχα) και το σενάριο δεν έχει γίνει μεν γνωστό, αλλά πραγματεύεται διαφορετικές πραγματικότητες σχετικές με τις δυνάμεις της μάγισσας Wanda. Λέγεται πως η εξέλιξη αυτής της τηλεοπτικής σειράς θα συνδέεται άμεσα με το σενάριο της επόμενης ταινίας Doctor Strange και πως είναι μία από τις πλέον εκκεντρικές και διαφορετικές παραγωγές έχει επιβλέψει ποτέ ο Kevin Feige.

Του... λόγου το αληθές για το τελευταίο μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το σχετικό trailer αλλά το φανατικό κοινό των Marvel Studios δεν θα χρειαστεί να περιμένει για πολύ καιρό ακόμη: το WandaVision θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Ιανουαρίου, ξεκινώντας - αυτό και όχι το Falcon and the Winter Soldier που περιμέναμε τον Σεπτέμβριο αλλά... δεν - την τηλεοπτική πορεία των Marvel Studios στην νέα Δικτυακή εποχή. Δυστυχώς η υπηρεσία Disney Plus δεν είναι ακόμη διαθέσιμη εμπορικά στην Ελλάδα και το θεωρούμε δύσκολο έως πάρα πολύ δύσκολο να έχει γίνει έως τις 15/1, ώστε να παρακολουθήσουν το WandaVision και οι θιασώτες της Marvel στην χώρα μας. Από την άλλη... τίποτε δεν αποκλείεται, καθώς η όλη κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να αλλάζει τα πλάνα των μεγάλων πολυεθνικών - οπότε υπομονή έως τότε και, ποιός ξέρει; Ίσως ο Ιανουάριος να σηματοδοτήσει και άλλα πράγματα, εκτός από μια νέα χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ