COSMOTE TV: φιλμ αμέσως μετά την σινε-προβολή τους

Kαι πολλών απευθείας σε πρώτη πανελλήνια προβολή με αποκλειστικές συνεργασίες

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι η πανδημία του COVID-19 - η οποία συνεχίζει να έχει τεράστιες επιπτώσεις στις κοινωνίες και τις αγορές όλου του κόσμου - έχει διαταράξει την συνήθη, ομαλή λειτουργία και της κινηματογραφικής βιομηχανίας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Το έχει κάνει, δε, σε βαθμό τέτοιο, ώστε διαδικασίες που θα χρειάζονταν πολύ καιρό για να ολοκληρωθούν - όπως η άμεση μετάβαση ταινιών από τις αίθουσες στο σαλόνι ή και η απευθείας προβολή τους στο οικιακό περιβάλλον αντί για τα σινεμά - να επιταχύνονται θεαματικά και ανεπιστρεπτί. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδόν... φυσιολογικά, θα έλεγε κανείς, προκύπτει η έναρξη εμπορικής λειτουργίας της υπηρεσίας Movies Club στην Ελλάδα από την COSMOTE TV.

H καινούργια αυτή υπηρεσία δίνει στο συνδρομητικό κοινό της COSMOTE TV την δυνατότητα να νοικιάσει κινηματογραφικές ταινίες λίγο μετά την έξοδό τους στις αίθουσες και να τις παρακολουθήσει στο σπίτι - χωρίς δηλαδή να κάνουν τον γνωστό... κύκλο "σινεμά, τρεις μήνες, διάθεση σε Δικτυακά καταστήματα τύπου iTunes, διάθεση σε DVD/Blu-ray και μετά σε συνδρομητικά κανάλια". Στην βιβλιοθήκη αυτής της υπηρεσίας, δε, σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, θα προστεθούν και κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν πανελλήνια πρεμιέρα απευθείας στην COSMOTE TV.

Στον ανανεωμένο κατάλογο της COSMOTE TV οι συνδρομητές θα βρουν, μεταξύ άλλων, το δραματικό "Οι ζωές που δεν έζησα" με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και την Ελ Φάνινγκ, το επίσης δραματικό "Η Φωλιά" με τον Τζουντ Λο και την Κάρι Κουν, το θρίλερ "Έκρηξη Θυμού" με τον Ράσελ Κρόου σε ρόλο ψυχοπαθή δολοφόνου, το πολυαναμενόμενο "Minamata" με τον Τζόνι Ντεπ και πολλά άλλα φιλμ. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας Movies Club λίγες μέρες μετά την κινηματογραφική τους πρεμιέρα, με τιμή ενοικίασης από €4.90. Οι συνδρομητές θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν εντός 48 ωρών. Στον ίδιο κατάλογο ήδη διαθέσιμη είναι η νέα κωμική οικογενειακή ταινία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο "Πόλεμος στο Σπίτι", αλλά και η γκανκστερική ιταλογαλλική "Ο Προδότης" του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μάρκο Μπελόκιo.

Τον Νοέμβριο στην υπηρεσία Movies Club θα προστεθούν το θρίλερ "Άλυτη" του Μίνωα Νικολακάκη σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, το ψυχολογικό θρίλερ "Το μυστικό μας" με την Ναόμι Ραπάς, αλλά και το θρίλερ τρόμου "Έλα να παίξουμε". Στις πρεμιέρες Νοεμβρίου περιλαμβάνεται και η πολυαναμενόμενη γαλλική δραμεντί "The Specials" (από 19/11) από τους δημιουργούς της ταινίας «Άθικτοι» 'Ερικ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, που «έκλεισε» το 72ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Στον νέο κατάλογο της COSMOTE TV οι συνδρομητές θα βρουν και κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν πανελλήνια πρεμιέρα απευθείας εκεί, όπως η δραματική ταινία "Το Μυστικό" με την Κέιτι Χόλμς, το θρίλερ "Eπικηρυγμένος Έρωτας" με την Μαργκό Ρόμπι, τον Τράβις Φίμελ και τον Φιν Κόουλ, αλλά και η νέα ταινία δράσης του Μελ Γκίμπσον "Ληστεία στην Καταιγίδα". Από τον Δεκέμβριο τη λίστα ταινιών συμπληρώνουν η δραματική του Σων Ντέρκιν "Η Φωλιά" με τους Τζούντ Λο και Κάρι Κουν, αλλά και η ταινία δράσης "Έντιμος Κλέφτης" με τον Λίαμ Νίσον.

Από το 2021 θα ενταχθούν στην ταινιοθήκη της υπηρεσίας νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως η all-star cast - Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τόμι Λι Τζόουνς, Μόργκαν Φρίμαν, Ζακ Μπραφ, Έμιλ Χίρς, Έντι Γρίφιν - κωμωδία "Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου" αλλά και η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Άντριου Λεβίτας "Minamata" με τον Τζόνι Ντεπ. Οι λάτρεις του σινεμά, όπως φαίνεται, θα χρειαστεί μεν να στερηθούν το παραδοσιακό, αλλά με την υπηρεσία Movies Club μπορούν να... αποζημιωθούν με το οικιακό. Ευχόμαστε στο νέο εγχείρημα της COSMOTE καλή επιτυχία, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ