ΟΤΕ ΤV: Θεματικό κανάλι αφιερωμένο στα Star Trek

Με όλες τις ταινίες αλλά και την αρχική τηλεοπτική σειρά, ως το τέλος Ιουλίου

Ελάχιστες είναι οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές σειρές που συγκέντρωσαν γύρω τους τόσο μεγάλο και πιστό κοινό - το οποίο εκτείνεται σε περισσότερες από μία... δεκαετίες και γενιές - όσο το θρυλικό Star Trek, το οποίο συμπληρώνει φέτος 50 ολόκληρα χρόνια πορείας στον χώρο του θεάματος. Ο ΟΤΕ ΤV αναγνωρίζει την συνεισφορά των Star Trek στην καθιέρωση της επιστημονικής φαντασίας ως θεματικής στο σινεμά και την τηλεόραση, καθώς και την δημοτικότητά τους ανάμεσα σε τηλεθεατές όλων των ηλικιών, προσφέροντας από σήμερα στους συνδρομητές του το ειδικό κανάλι ΟΤΕ CINEMA Star Trek.

Το κανάλι αυτό - όπως ακριβώς είχε κάνει ο ΟΤΕ ΤV με τα James Bond και σε μικρότερη κλίμακα για τα House of Cards - είναι αφιερωμένο μόνο στα Star Trek και θα προβάλλει πρόγραμμα σχετικό μόνο με αυτά. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά και τις 12 ταινίες Star Trek από το 1979 έως το 2013: Star Trek: Η Ταινία (1979), Star Trek ΙΙ: Η Οργή του Καν (1982), Star Trek ΙΙΙ: Αναζητώντας τον Σποκ (1984), Star Trek ΙV: Επιστροφή στο Παρόν (1986), Star Trek V: Τα Τελευταία Σύνορα (1989), Star Trek VΙ: Ο Άγνωστος Κόσμος (1991), Star Trek VΙΙ: Γενεές (1994), Star Trek VΙΙΙ: Πρώτη Επαφή (1996), Star Trek ΙX: Η Εξέγερση (1998), Star Trek: Nemesis (2002), Star Trek (2009) και Star Trek into Darkness (2013).

Ευχάριστη έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός ότι στο κανάλι OTE CINEMA Star Trek θα προβληθεί για πρώτη φορά - και μάλιστα σε υψηλή ευκρίνεια - και η αρχική τηλεοπτική σειρά από την οποία προήλθαν όλες οι προαναφερθείσες ταινίες: η Star Trek Original Series (1966-1969) του Τζιν Ρόντενμπερι, με τους Γουίλιαμ Σάτνερ, Λέοναρντ Νιμόι, ΝτεΦόρεστ Κέλεϊ, Νισέλ Νίκολς. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα 79 επεισόδια της σειράς που δημιούργησε το cult φαινόμενο των Star Trek. Με άλλα λόγια "Beam me up, Scotty" και όχι μόνο "Beam me up, Mr Sulu"!

Το OTE CINEMA Star Trek θα προβάλλει το ειδικό του πρόγραμμα μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου - θα είναι, δε, διαθέσιμο και μέσα από την υπηρεσία OTE TV GO - η οποία, τώρα που το σκεφτόμαστε, κάνει και ρίμα με το γνωστό "To Boldly Go..."

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ