Μάρτιος στο Netflix: ανοιξιάτικες αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον τρίτο μήνα του 2022 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
The Guardians of Justice (01/3/2022)
Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

Midnight at the Pera Palace (03/3/2022)
Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

Pieces of Her (04/3/2022)
Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

An Astrological Guide for Broken Hearts: Season 2 (08/3/2022)
Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή "Άστρα της Αγάπης", ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.

Formula 1: Drive to Survive Season 4 (11/3/2022)
Είκοσι οδηγοί - ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι - διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη.

Life After Death with Tyler Henry (11/3/2022)
Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.

Soil (17/3/2022)
Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

Human Resources (18/3/2022)
Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Spinoff του "Big Mouth".

Top Boy: Season 2 (18/3/2022)
Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.

Cracow Monsters (18/3/2022)
Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

Standing Up (18/3/2022)
Στο Παρίσι έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.

Bridgerton: Season 2 (25/3/2022)
Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί μα ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Against The Ice (02/3/2022)
Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας το 1909.

The Weekend Away (03/3/2022)
Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

Meskina (04/3/2022)
Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

Autumn Girl (08/3/2022)
Στην Πολωνία του '60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.

The Bombardment (09/3/2022)
Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

The Adam Project (11/3/2022)
Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

Marilyn's Eyes (15/3/2022)
Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

Rescued by Ruby (17/3/2022)
Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη μα άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

Windfall (18/3/2022)
Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Worst Roommate Ever (01/3/2022)
Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Surviving Paradise: A Family Tale (03/3/2022)
Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.

The Andy Warhol Diaries (09/3/2022)
1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (16/3/2022)
Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

Animal: Season 2 (18/3/2022)
Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

The Principles of Pleasure (22/3/2022)
Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης - που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/3/2022)
Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ' όσα φαίνονται.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
He-Man and the Masters of the Universe: Season 2 (03/3/2022)
Η μοίρα του Ετέρνος κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Χ-Μαν και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους - και πεπρωμένο - για να εμποδίσουν τον κακό Σκέλετορ να πάρει την εξουσία.

Chip and Potato: Season 3 (08/3/2022)
Η Τσιπ συνεχίζει να μαθαίνει τον υπέροχο, μεγάλο κόσμο με λίγη βοήθεια από την Πατάτα – πηγαίνει για το πρώτο της κούρεμα και μπαίνει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο!

Karma's World: Season 2 (10/3/2022)
Νέες δυσκολίες δίνουν έμπνευση για νέα τραγούδια στην Κάρμα, που ξεκινά νέα δουλειά, κατεβαίνει για σχολική πρόεδρος και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της.

Team Zenko Go (15/3/2022)
Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι' αυτά τα καλόκαρδα παιδιά! Οι Νάγια, Άρης, Έλλη και Τζαξ προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης!

Transformers: BotBots (25/3/2022)
Μια νέα σειρά από τον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό κόσμο των Transformers.

Mighty Express: Season 6 (29/3/2022)
Μια ομάδα τρένων μαζί με τους μικρούς τους φίλους ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα στη νέα σεζόν!

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που προστίθενται στον κατάλογο του Netflix τον Μάρτιο ξεχωρίζουν τα Snatch, Men in Black 3, Something's Gotta Give και A Beautiful Day in the Neighborhood.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ