Κλήρωση Spider-man: Into the Spider-Verse

Κερδίστε αντίτυπα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων και συνοδευτικά αναμνηστικά

Πώς συστήνεις με μία ταινία κινουμένων σχεδίων από την αρχή στo παγκόσμιο σινε-κοινό έναν... υπερήρωα που αυτό ήδη αγαπά επί δεκαετίες; Το κάνεις πρωτοτυπώντας στο σενάριο, πρωτοτυπώντας στην τεχνοτροπία της εικόνας, πρωτοτυπώντας στο χιούμορ και στην δράση, ώστε όλα να δανείζονται περισσότερα στοιχεία των αντίστοιχων comics από ποτέ. Το κάνεις με ρίσκο... κι ανταμοίβεσαι ανάλογα!

Αυτό ακριβώς έκανε η Sony Pictures πέρυσι τον χειμώνα με το Spider-man: Into the Spider-Verse, μία ταινία animation διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέχρι τότε. Εικόνα κυριολεκτικά... "ζωγραφιστό comic σε κίνηση", νέος Spiderman ως πρωταγωνιστής με πέντε ακόμη... Spidermen από άλλες διαστάσεις στο πλευρό του, αλλά και μια φανταστικά εντυπωσιακή απειλή, όλα αναμεμιγμένα σε μια εκρηκτική περιπέτεια, απολαυστική για μικρούς και μεγάλους. Καμία απορία που το Spider-Verse όχι μόνο απέσπασε το βραβείο Oscar της κατηγορίας κινουμένων σχεδίων, όχι μόνο ήταν για πολλούς η καλύτερη υπερηρωϊκή ταινία της περασμένης χρονιάς, αλλά για ορισμένους από μας και η ταινία που ξεχώρισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη το 2018, ανεξαρτήτως είδους.

Αυτήν την ταινία σε έκδοση DVD/Blu-ray - την οποία αξιολογήσαμε με την ανώτερη δυνατή βαθομολογία στην εκτενή μας παρουσίαση - έχουμε την χαρά να προσφέρουμε σε πέντε τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital μέσω της κλήρωσης που διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment. Οι νικητές ή νικήτριες θα λάβουν τόσο το εμπορικό αντίτυπο της ταινίας, όσο και συνοδευτικά συλλεκτικά αναμνηστικά της, από phone bumper και phone ring μέχρι καλοκαιρινή τσάντα μεταφοράς... Spider-Verse!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επετειακές μας κληρώσεις είναι να μεταβούν σε αυτήν την σελίδα του Αθηνόραμα.gr. Βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού GDPR οι κληρώσεις μας γίνονται με καταχώρηση στοιχείων σε προφίλ για την εξασφάλιση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των μέσων ενημέρωσης που τις διοργανώνουν. Συνιστούμε επίσης τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να διαβάσουν και τους όρους συμμετοχής (βρίσκονται στο link αμέσως πριν την καταχώρησή της) καθώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν, επίσης λόγω GDPR. Όπως πάντοτε, φυσικά, καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ