Ιούνιος στην Netflix: αξιόλογες αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογό της

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές της Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας στον κόσμο που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών - Dark, 13 Reasons Why, Marcella - αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες φιλόδοξες - Floor is Lava, Crazy Delicious - μαζί με ταινίες "γεύσης" Hollywood (The Last Days of American Crime), ντοκυμαντέρ και μεταγλωττισμένες παιδικές σειρές.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές της Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
13 Reasons Why: Season 4 (05/06/2020)
Με την αποφοίτηση να πλησιάζει, ο Κλέι και οι φίλοι του προσπαθούν να διατηρήσουν το προβάδισμα, καθώς μυστικά από το παρελθόν τους απειλούν το μέλλον τους.

Fuller House: The Farewell Season (02/06/2020)
Ο Τζίμι κι η Στεφ επιστρέφουν στο σπίτι με το νέο μωρό, πανέτοιμοι να αναλάβουν τα γονεϊκά τους καθήκοντα. Μην ανησυχείτε όμως, τους περιμένουν πολλές χείρες βοηθείας.

Dark: Season 3 (27/06/2020)
Η τρέλα με τη διαστρέβλωση του χρόνου καταλήγει σε έναν νέο κόσμο, όπου κάποια πράγματα είναι αρκετά γνώριμα, ενώ άλλα πάλι παραμένουν ενοχλητικά ξένα.

Queer Eye: Season 5 (05/06/2020)
Οι Fab 5 πηγαίνουν στην ιστορική Φιλαδέλφεια για να μεταμορφώσουν νέους καθημερινούς ήρωες, όπως έναν εργατικό DJ και μια ζορισμένη κομμώτρια σκύλων.

F is for Family: Season 4 (12/06/2020)
Ο Φρανκ δέχεται μια ανεπιθύμητη επίσκεψη από τον πατέρα του. Παράλληλα, η Σου ανακαλύπτει το θαυματουργό Λαμάζ κι ο Μπιλ γίνεται γνωστός στον χώρο του χόκεϊ.

Dating Around: Season 2 (12/06/2020)
Έξι νέοι σινγκλ αναζητούν τον έρωτα - ή κάτι τέτοιο - μέσα από μια σειρά από πραγματικά πρώτα ραντεβού. Ποιος από όλους όμως θα επιλέξει να βγει για δεύτερη φορά;

Mr. Iglesias: Part 2 (17/06/2020)
Η σειρά για τον ξεκαρδιστικό καθηγητή που προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή μερικών έξυπνων αλλά κακών μαθητών επιστρέφει για το δεύτερο μέρος.

Marcella: Season 3 (14/06/2020)
Δεκαοχτώ μήνες μετά, η Μαρτσέλα ζει με νέα ταυτότητα στο Μπέλφαστ, όπου έχει διεισδύσει σε μια οικογένεια μαφιόζων ως μυστική πράκτορας.

Floor Is Lava (19/06/2020)
Ομάδες διαγωνίζονται γυρνώντας σε δωμάτια με λάβα, ενώ πηδάνε από καρέκλες, κρέμονται από κουρτίνες και αιωρούνται από πολυελαίους για να μην ακουμπήσουν κάτω.

The Politician: Season 2 (19/06/2020)
Προδοσίες. Ένα τρίο. Ένα μόνο θέμα στην ατζέντα αυτού του υποψηφίου. Ο δρόμος προς τη Γερουσία είναι γεμάτος λασπολογία κι ο Πέιτον θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

Crazy Delicious (24/06/2020)
Με συστατικά από ένα μαγικό βρώσιμο δάσος, ερασιτέχνες σεφ φτιάχνουν ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα για να εντυπωσιάσουν τρεις πανίσχυρους κριτές γαστρονομίας.

ΤΑΙΝΙΕΣ
The Last Days of American Crime (05/06/2020)
Ένας ληστής τραπεζών συμμετέχει στον σχεδιασμό μιας τελευταίας, ιστορικής ληστείας προτού η κυβέρνηση δώσει ένα σήμα που θα τερματίσει όλη την εγκληματική δραστηριότητα.

Da 5 Bloods (12/06/2020)
Τέσσερις Αφροαμερικανοί βετεράνοι επιστρέφουν στο Βιετνάμ δεκαετίες μετά τον πόλεμο για να βρουν τι απέγινε ο αρχηγός τους - και έναν θαμμένο χρυσό. Από τον Σπάικ Λι.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (26/06/2020)
Δύο επαρχιώτες τραγουδιστές υλοποιούν το όνειρό τους να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού του κόσμου. Πρωταγωνιστεί ο Γουίλ Φέρελ κι η Ρέιτσελ Μακάνταμς.

Feel the Beat (19/06/2020)
Έχοντας αποτύχει στο Μπρόντγουεϊ, η Έιπριλ επιστρέφει στην πόλη της και ξεκινάει απρόθυμα να εκπαιδεύει μια ομάδα από αουτσάιντερ κορίτσια για έναν διαγωνισμό χορού.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Lenox Hill (10/06/2020)
Από τοκετούς ως επεμβάσεις εγκεφάλου, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί τέσσερις γιατρούς ενώ σώζουν ζωές στο νοσοκομείο Λένοξ Χιλ της Νέας Υόρκης.

Babies: Part 2 (19/06/2020)
Καθώς τα μωρά μαθαίνουν έναν καινούργιο κόσμο, μια επαναστατική έρευνα εξηγεί πώς είναι ήδη εφοδιασμένα να αντεπεξέρχονται στις πολυπλοκότητες της ανθρώπινης ζωής.

Father Soldier Son (19/06/2020)
Όταν ο επιλοχίας Μπράιαν Άις τραυματίζεται βαριά στο Αφγανιστάν, αρχίζει για εκείνον και τους γιους του ένα ταξίδι αγάπης, απώλειας, εξιλέωσης και κληρονομιάς.

Athlete A (24/06/2020)
Ακολουθήστε τους ρεπόρτερ της Indianapolis Star που αποκάλυψαν τις πράξεις κακοποίησης του γιατρού Λάρι Νασάρ και ακούστε μαρτυρίες αθλητριών, όπως η Μάγκι Νίκολς.

Home Game (26/06/2020)
Από την πάλη βουντού στο Κονγκό ως το ρόλερ ντέρμπι του Τέξας, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά ασυνήθιστες και συναρπαστικές αθλητικές παραδόσεις ανά τον κόσμο.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 2 (12/06/2020)
Για να σώσει τον Λίο και να νικήσει τον Σκαρλομάγνο, η Κίπο θα χρειαστεί ρώμη και μυαλό. Αρχίζει λοιπόν να τελειοποιεί τις δυνάμεις της και να μελετά τον κόσμο της.

Alexa & Katie Part 4 (13/06/2020)
Το καλοκαίρι πέρασε κι η Αλέξα με την Κέιτι ξεκινούν την τελευταία τους χρονιά στο σχολείο. Πέρασαν τόσα πολλά μαζί - μα έρχονται κι άλλα.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις ταινίες παραγωγής άλλων studios που προστίθενται στον κατάλογο της Netflix τον Ιούνιο ξεχωρίζουν οι Paranormal Activity: The Marked Ones, Flashdance, City of Angels, The Ninth Gate και The Green Mile.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ