Φεβρουάριος στην Netflix: χειμερινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογό της;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές της Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δεύτερο μήνα του 2021 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές της Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Firefly Lane (03/2/2021)
Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές και είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια, βιώνοντας μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Hache: Season 2 (05/2/2021)
Έναν χρόνο μετά, η Ήτα έχει την ευκαιρία να στήσει ένα εργαστήριο παρασκευής ηρωίνης, αλλά την εμποδίζουν συνεργάτες που συνωμοτούν κι ένας συγγενής που φέρνει μπελάδες.

Invisible City (05/2/2021)
Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ' ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα.

Capitani (11/2/2021)
Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο.

The Crew (15/2/2021)
Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους "υπερσύγχρονους" millenial που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα.

Behind Her Eyes (17/2/2021)
Aνύπαντρη μητέρα μπλέκει σ' ένα αρρωστημένο παιχνίδι όταν κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

Tribes of Europa (19/2/2021)
Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

Buried by the Bernards (12/2/2021)
Σ' αυτήν τη σειρά ριάλιτι, οι Μπερνάρντ έχουν ένα γραφείο κηδειών στο Μέμφις, βοηθώντας τις οικογένειες που πενθούν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Canine Intervention (24/2/2021)
Ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τις μοναδικές μεθόδους και τεχνικές του για να διορθώσει προβλήματα υπακοής και συμπεριφοράς σε σκύλους διαφόρων ειδών.

ΤΑIΝΙΕΣ
Black Beach (03/2/2021)
Ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος αναγκάζεται να οδηγηθεί στα άδυτα του παρελθόντος του όταν δέχεται να κάνει διαπραγματεύσεις με έναν παλιό φίλο που έγινε απαγωγέας.

All My Friends Are Dead (03/2/2021)
Σ' ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια παρέα φίλων ζει γεγονότα που φέρνουν μυστικά στο φως, ραγίζουν καρδιές κι οδηγούν σ' ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

The Last Paradiso (05/2/2021)
Το '50 στην Ιταλία, ένα παθιασμένο ελεύθερο πνεύμα ονειρεύεται αγάπη, δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή, αλλά μια απαγορευμένη σχέση απειλεί τα πάντα.

Malcolm & Marie (05/2/2021)
Όταν ένας σκηνοθέτης κι η φίλη του γυρίζουν στο σπίτι από την πρεμιέρα της ταινίας του, εντάσεις κι οδυνηρές αποκαλύψεις τους οδηγούν σ' ένα ξεκαθάρισμα συναισθημάτων.

Space Sweepers (05/2/2021)
Κυνηγώντας διαστημικά συντρίμμια και μακρινά όνειρα το έτος 2092, τέσσερις απροσάρμοστοι ανακαλύπτουν εκρηκτικά μυστικά όταν επιχειρούν να ανταλλάξουν ένα ανθρωποειδές.

News of the World (10/2/2021)
Ένας βετεράνος του Εμφυλίου που ταξιδεύει από πόλη σε πόλη διαβάζοντας τις ειδήσεις ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Τέξας για να παραδώσει ένα ορφανό στο νέο του σπίτι.

The Misadventures of Hedi and Cokeman (10/2/2021)
Σε αυτήν την κωμωδία δύο δυσλειτουργικοί ντίλερ στο Παρίσι χρησιμοποιούν τους οικογενειακούς τους δεσμούς για να ενισχύσουν μια μικρή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών.

Red Dot (11/2/2021)
Σε μια πεζοπορία με σκοπό την ανανέωση του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά μέσα στην άγρια φύση, προσπαθώντας να σωθεί από έναν άγνωστο εκτελεστή.

Squared Love (11/2/2021)
Ένας διάσημος δημοσιογράφος και γνωστός γυναικάς αρχίζει να επανεξετάζει τις επιλογές στη ζωή του όταν ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο που ζει διπλή ζωή.

To All The Boys: Always And Forever (12/2/2021)
Τα πάντα ξεκίνησαν με μια παλιά ερωτική επιστολή και κατέληξαν σε έναν νέο έρωτα. Τι να επιφυλάσσει άραγε το μέλλον για τη Λάρα Τζιν και τον Πίτερ;

I Care A Lot (19/2/2021)
Μια επαγγελματίας δικαστική συμπαραστάτρια ηλικιωμένων ανακαλύπτει ότι η φαινομενικά τέλεια πελάτισσά της δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Caught by a Wave (26/2/2021)
Ένας καλοκαιρινός έρωτας κάτω από τον σικελικό ήλιο μετουσιώνεται γρήγορα σε σπαρακτική ιστορία αγάπης, αναγκάζοντας ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να ενηλικιωθούν πρόωρα.

Crazy About Her (26/2/2021)
Περνώντας μαζί της μια ξέφρενη βραδιά, ο Άντρι συνειδητοποιεί ότι ο μόνος τρόπος να ξαναδεί την Κάρλα είναι να γίνει ασθενής της ψυχιατρικής κλινικής όπου εκείνη μένει.

ΝΤΟΚYΜΑΝΤΕΡ
Strip Down, Rise Up (05/2/2021)
Θέλοντας να ανακτήσουν το σώμα και τη ζωή τους, διάφορες γυναίκες εξερευνούν το σημείο συνάντησης της κίνησης και της ουσίας μέσα από ένα έντονο πρόγραμμα χορού σε στύλο.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (10/2/2021)
Το ξενοδοχείο Cecil συνδέθηκε με την εξαφάνιση της Ελίσα Λαμ. Από τον δημιουργό του "Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι", μια κατάδυση σε σκοτεινά μέρη εγκλημάτων.

Pele (23/2/2021)
Ντοκιμαντέρ για την ιστορία του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Kid Cosmic (02/2/2021)
Σειρά κινουμένων σχεδίων του δημιουργού του "The Powerpuff Girls" για ένα παράξενο και ευφάνταστο αγόρι που βρίσκει πέντε διαστημικά δαχτυλίδια και αποκτά υπερδυνάμεις.

Mighty Express: Season 2 (02/2/2021)
Συνεχίζουν οι υπεραποστολές για τα τρένα του Mighty Express, που μεταφέρουν γιγάντια κόκαλα δεινοσαύρου και ένα μωρό χταπόδι, βρίσκουν έναν κρυμμένο θησαυρό και όχι μόνο!

Xico's Journey (12/2/2021)
Ένα κορίτσι, ένας σκύλος κι ο κολλητός της προσπαθούν να σώσουν ένα βουνό από μια εταιρεία που διψάει για χρυσό. Το κλειδί, όμως, είναι το κουτάβι της, ο Χίκο. Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie (16/2/2021) Όταν ο προστατευτικός φράκτης που περιβάλλει ένα καταφύγιο ζώων της Νότιας Αφρικής μένει χωρίς ρεύμα, ο Μπερ Γκριλς καλείται να βοηθήσει. Μια διαδραστική ταινία.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις ταινίες παραγωγής άλλων studios που προστίθενται στον κατάλογο της Netflix τον Φεβρουάριο ξεχωρίζουν οι Us, The Danish Girl, Jurassic Park, The Constant Gardener, Passengers, Scarface, Black Hawk Down, Sleepy Hollow και Lock, Stock and Two Smoking Barells.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ