COSMOTE TV: θεματικό κανάλι ταινιών της Marvel

Δύο εβδομάδες γεμάτες υπερηρωϊκή δράση, μαζί με ντοκυμαντέρ, αφιερώματα και άλλο πρόσθετο υλικό

Ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν η COSMOTE έχει προσφέρει στο συνδρομητικό της κοινό ειδικά θεματικά κανάλια - από εκείνα για τις περιπέτειες του James Bond και τις καταδιώξεις της σειράς Fast and Furious μέχρι τις θρυλικές ταινίες των Star Wars και εκείνες των ιστορικών Star Trek - με μεγάλη επιτυχία, ετοιμάζεται λοιπόν αυτές τις μέρες για ένα νέο. Σαν να... ήθελε να πει κάτι στους Scorsese ή Coppola αυτόν τον καιρό (το κοινό του Αθηνόραμα Digital δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει διαβάσει ήδη για την πολεμική που οι δύο κορυφαίοι σκηνοθέτες ξεκίνησαν και συνεχίζουν), η COSMOTE TV προσφέρει θεματικό κανάλι αφιερωμένο στις ταινίες της Marvel και το "κινηματογραφικό σύμπαν" που η Disney δημιούργησε τα τελευταία 20 χρόνια.

Η λειτουργία του νέου καναλιού ξεκινά την Παρασκευή 1/11 με καθημερινές προβολές ταινιών, αλλά και ντοκιμαντέρ, αφιερωμάτων και άλλου υλικού σχετικού με κάθε ένα από τα κυριότερα φιλμ του λεγόμενου "Marvel Cinematic Universe". Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Robert Downey Jr., τα Captain America, Captain America: Winter Soldier και Captain America: Civil War με τον Chris Evans, καθώς και τα "ομαδικά" Avengers, Avengers: Age of Ultron και Avengers: Infinity War. Περιλαμβάνονται και πολλές από τις "περιφερειακές" υπερηρωϊκές ταινίες της Marvel, όπως οι Guardians of the Galaxy, Thor: The Dark World και Ant-man and the Wasp, καθώς και οι υποψήφιες για βραβεία Όσκαρ Black Panther και Doctor Strange.

Το καινούργιο αποκλειστικό θεματικό κανάλι της COSMOTE TV θα ξεκινήσει με την πρώτη ταινία Iron Man (Παρασκευή 1/11, 21.30) και θα ολοκληρώσει την λειτουργία του με την πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel (Κυριακή 17/11, 21.30). Το τελευταίο φιλμ θα είναι διαθέσιμο και on demand μέσα από τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στα κανάλια COSMOTE CINEMA σε Α' τηλεοπτική προβολή.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ