COSMOTE TV: θεματικό κανάλι Fast&Furious

Εν όψει της κινηματογραφικής πρεμιέρας του όγδοου, τα πρώτα επτά και extra υλικό

H προσέγγιση των θεματικών καναλιών φαίνεται πως έχει λειτουργήσει επιτυχημένα για την COSMOTE TV καθώς - μετά από τα αντίστοιχα για την σειρά The House of Cards, τις ταινίες με πρωταγωνιστή τον James Bond και όλο το υλικό των θρυλικών Star Trek - ένα καινούργιο προσφέρεται αυτές τις ημέρες στο κοινό του. Πρόκειται για το αφιερωμένο στην δημοφιλή σειρά ταινιών Fast&Furious, των... τετράτροχων blockbuster της Universal, το οποίο θα ξεκινήσει να μεταδίδει πρόγραμμα το Σάββατο 8 Απριλίου ενόψει της προβολής στα σινεμά του νέου μέλους της οικογένειας, του Fate of the Furious, στις 13 του μηνός.

Το καινούργιο θεματικό κανάλι της COSMOTE TV, το οποίο θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 23 Απριλίου, θα προβάλει και τις επτά ταινίες της σειράς - από την πρώτη του 2001 με τους Vin Diesel, Paul Walker και Michelle Rodriguez, μέχρι το Furious Seven του 2015, την τελευταία ταινία με τη συμμετοχή του εκλιπόντος Paul Walker. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία στο πλαίσιο λειτουργίας αυτού του θεματικού καναλιού να παρακολουθήσουν και την ταινία μικρού μήκους Los Bandoleros - σε σκηνοθεσία Vin Diesel, με τον ίδιο και την Michelle Rodriguez - η οποία χρονικά προηγείται της πρώτης ταινίας. Μαζί με τα φιλμ το πρόγραμμα του θεματικού αυτού καναλιού θα προσφέρει και extra περιεχόμενο όπως τα επίσημα trailers, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα.

To θεματικό κανάλι COSMOTE CΙΝΕΜΑ Fast&Furious HD θα είναι διαθέσιμο στα πακέτα Cinema και Full της COSMOTE TV (θέση 200), όπως και προσβάσιμο μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV GO. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας με την Universal η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της και τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης τηλεοπτικής προβολής του νέου μέλους της σειράς ταινιών, του The Fate of the Furious, στα κανάλια COSMOTE CINEMA. Pas mal!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ